Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hybrid Reservert parkering Symbol Standards

Mens Hybrid reserverte parkeringsplasser symbol standarder ikke er etablert, har foretrukket parkering blitt gjort tilgjengelig for førere av spesielle biler i flere stater, fra 2011. Denne praksisen er betraktet som kontroversiell, men det er en del av en større plan for å bedre miljøet. The New Anbefalte parkering

Eget parkeringsplasser for en forelder med et spedbarn, har de eldre eller funksjonshemmede sjåfører blitt akseptert i noen tid, og mellomrom utelukkende for "grønne" biler nylig har blitt opprettet ved Universitetet of Central Florida og Ikea i Orlando, Florida. Noen byer, som for eksempel San Jose, California, har en Clean Air Vehicle parkeringstillatelse som gir bilen til gratis parkering på deltakende anlegg.
USA Green Building Council
Spesielt malt linjer, i stedet for tegn, for å utpeke den foretrukne flekker har blitt foreslått.

US Green Building Council utviklet Leadership in Energy & Environmental Design. Det gir et system for sertifisering for å utpeke en bygning eller et samfunn å ha gjennomført design, bygging, drift og vedlikehold teknikker som bruker ressursene mer effektivt med bredere spenner fordeler. Gi spesielle parkeringsplasser fordeler for alternative drivstoff kjøretøyer vil tjene poeng i de ulike nivåene i dette systemet.

Eksempler på parkering Insentiver

Byen Manitou Springs , Colorado, stemte for å redusere byens økologiske fotavtrykk og innen tre måneder begynte å tilby gratis parkering til hybridbiler i byens to parkeringsplasser. I juni 2009 vedtok Hawaii en lov som krever parkeringsplasser med 100 eller flere mellomrom for å utpeke ikke mindre enn 1 prosent av de arealer for el-og hybridbiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105509.html

Previous:
Next:

hybrid Cars