Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Tilskudd til Hybrid Cars

I august 2009 kunngjorde Obama-administrasjonen en $ 2400000000 investering i hybridbiler. Mye av tilskuddene som tilbys til den amerikanske bilindustrien til å utvikle hybrid-og elbiler samt å forbedre batteriene som brukes til disse bilene. I tillegg har pengene blitt gitt til auto forhandlere å forbedre salget av hybridbiler og gi forbrukerne en pause for å investere i hybridbiler. Disse pengene vil hjelpe amerikanske bilprodusentene bli konkurransedyktige i et verdensmarked og møte president Obamas planer om å ha 1 million plug-in hybrider på veiene innen 2015. Grant Krav

Hybrid kjøretøy tilskudd er tilgjengelig for amerikanske produsenter til forskning, produksjon, opplæring og batteri produksjon. Ekstra penger er avsatt til bygging av lastebilen stopper ladestasjoner og elektriske rails kritisk behov for å imøtekomme disse bilene i 2015. The US Department of Energy vil bestemme vinnerne av denne bevilge penger.
Fordeling av Grant Money

tilskudd på totalt $ 1500000000 har blitt gitt til USA-baserte selskaper til produsere batterier og batteri komponenter og utvide batteri resirkulering; tilskudd på 500 millioner dollar har blitt tildelt til produsentene å produsere komponenter som elektromotorer, DRIVVERKSKOMPONENTER og kraftelektronikk, $ 400 millioner i tilskudd har blitt tildelt til å kjøpe plug-in hybrid og all- elektriske biler å teste demonstrasjoner på forskjellige steder i USA. Tilskudd har gått mot å utdanne og trene arbeidsstyrken for å hjelpe overgangen til å produsere disse nye kjøretøyene.

Tilskuddsmottakere

General Motors har mottatt $ 241 millioner for å gjøre batteripakker som trengs til drivstoff Chevrolet Volt. Ford ble gitt $ 92,700,000 lage hybrid elektriske biler og deres komponenter. Chrysler fikk $ 70 millioner å produsere plug-in hybrid elektriske lastebiler og minibusser. Et selskap i Elkhart, Indiana, kalt Navistar vil motta en $ 39 millioner tilskudd til å bygge 400 batteridrevne trucker.
Training Grants

The University of Michigan, Wayne State University i Detroit, og Michigan Technological University i Houghton Michigan har mottatt $ 40 millioner i stipend penger. Disse universitetene er belastet med oppgaven med trening forskere, teknikere og tjenesteleverandører til å holde fremdriften rullende mot disse avanserte biler og 2015 tidsfristen.
Consumer Insentiver

Flere stater tilby rabatter for å hjelpe forbrukerne oppveie kostnaden av en hybridbil. Den rabatter varierer fra $ 500 til $ 5000, og de fleste av dem er tilbudt som skatt rabatter. Andre stater gi spesielle privilegier til førere av hybridbiler. Forbrukere som kjøper Peterbilt hybrid lastebiler (Modell 330 Hybrid Electric og modell 335) er kvalifisert for en rabatt på 25 prosent av total kjøretøy kostnad. Forbrukerne kan finne ut hvilke insentiver deres staten tilbyr ved å gå til deres tilstand riksadvokatens hjemmeside.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105322.html

Previous:
Next:

hybrid Cars