Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Ulemper av Honda Insight CVT

Honda Insights har blitt produsert med en kontinuerlig variabel transmisjon (CVT) i stedet for en konvensjonell automatgirkasse siden starten deres. En CVT omgår behovet for et fast sett med tannhjul og i stedet opererer med nesten ubegrensede kombinasjoner av motor-speed-til-bil-hastighet forholdstall. Selv om dette gir bedre drivstofføkonomi og ytelse, er det noen ulemper med en CVT sammenlignet med manuelle girkasser og konvensjonelle automatikk. Ulemper Sammenlignet med manuelle girkasser

Den litt større og tyngre vekten av CVT girkasse senker Insight samlede drivstoffeffektivitet. Innsikt med manuelle girkasser kan forvente å få 61 mpg i byen forhold og 68 mpg under landeveiskjøring. Disse tallene med en CVT dip til 57 mpg i byen og 56 mpg på motorveien.
Turtall og støy

Fordi CVT kontroller bilens motor annerledes enn en tradisjonelle automatgir, vil sjåførene merke forandringer i måten motoren oppfører seg. Motoren kan rev i alle hastigheter, noe som kan alarm sjåfører som er vant til dette. Lyden av motorens varierende hastighet kan likne den som en motor i en bil med en slurekopling eller en glidende overføring. Forsiktige sjåfører som er uvant med denne effekten kan bruke unødvendig tid og penger på planlagt tjeneste sjekker på grunn av det de mener er symptomer på et problem.

Misforståelser Over Akselerasjon og Power

Et kjøretøy med en CVT akselererer mer jevnt enn en sammenlignbar bil med en konvensjonell automatgirkasse. En bil med manuell girkasse vil rykke fremover litt når det begynner å bevege seg, men CVT akselererer uten rykking sensasjon. CVT regulerer også motorens turtall som bilen akselererer og bremser. En motor koblet til en automatisk girkasse vil rev hørbart som det akselererer, men CVT kan hindre denne lyden. Disse forskjellene mellom CVT og automatgir kan presentere illusjonen om at Insight mangler akselerasjon eller strøm ved høyere hastigheter.
Tidlig Hestekrefter Begrensninger

Tidlig Honda Insights med CVTS var begrenset til lave hestekrefter motorer. Dreiemomentet-håndtering evne tidlige CVTS var begrenset av sin overføring medium. Dette var som regel et belte eller en kjede, som opplevde stor slitasje på grunn av friksjon fra høyere hestekrefter motorer. Mer avanserte og dyre CVTS har blitt utviklet med bruk av avanserte smøremidler, og disse kan arbeide med større kjøretøy og motor størrelser.
Lavere drivstofforbruk på motorvei-hastigheter

EPA priser Insights med CVTS på 57 mpg i byen kjøreforhold og 56 mpg på motorveien. Det kan virke motstridende for et redskap for å få bedre kjørelengde mens cruising enn mens stadig bryte og akselererende, men flere faktorer bidrar til dette uvanlig egenskap av Insight.

Alle motorene brenner mindre drivstoff når de opererer ved lavere hastigheter på grunn av de mindre mengde arbeid de har å gjøre. Mindre gass motorer, for eksempel fire-sylindrede og tresylindret bilmotorer, er ideelle for å oppnå høy drivstofføkonomi ved lavere hastigheter, men de kan begynne å stamme når opprettholde høyere hastigheter på motorvei kjøring. Denne belastningen kan motvirke og selv negativ innvirkning en liten motor samlede drivstoffeffektiviteten mens cruising ved høye hastigheter.

En Insight med en CVT opererer med totalt 65 hestekrefter, eller 71 hestekrefter med den elektriske motoren assistere, som er noe mindre enn den kraften som produseres av en fem-trinns Insight med den samme motor. Forskjellen i hestekrefter og den ekstra vekten av CVT bidra til motor belastning, noe som reduserer motorens effektivitet.

Den elektriske motoren bistå funksjonen, som er i stor grad ansvarlig for Insight høye byen kjørelengde, er vanligvis ikke engasjert på cruising hastigheter. Den elektriske motoren driver først og fremst å redusere motorens belastning under akselerasjon, noe som i betydelig grad øker drivstoffeffektivitet i stop-and-go kjøreforhold. Det engasjerer seg ikke ved normal landeveiskjøring, så det gir mindre nytte ved høyere hastigheter.

Gearing på den femtrinns innsikt er også konstruert for å maksimere drivstoffeffektiviteten i alle hastigheter, så reiser på motorvei hastigheter i høyeste giret vil fortsatt gi ønskede resultater. CVT, men ofrer noe drivstoffeffektivitet å produsere færre og renere utslipp. Med sin vekt på utslipp, mister CVT makt, og dette er mest bemerkelsesverdige ved høyere hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105450.html

Previous:
Next:

hybrid Cars