Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hybridbil Pros & Cons

En hybridbil er en bil som har mer enn én energikilde, vanligvis en tradisjonell bensin tank og en elektrisk batteri. Den elektriske batteriet er i stand til å hente inn noe av den kraften som vanligvis er bortkastet, for eksempel når du bremser. Utslipp

Hybridbiler redusere utslippene med 25 til 35 prosent fordi de er i stand til å bruke elektrisk strøm for noen av bilens energibehov snarere enn å brenne bensin.
Drivstoff kjørelengde

Hybridbiler kan få vesentlig bedre drivstoff kjørelengde enn konvensjonelle biler på grunn av bilens evne til å lagre energi i elektrisk batteri som reduserer bensin bruk.
Skatt Studiepoeng

En fordel med å kjøpe en hybrid er at den føderale regjeringen tilbyr skattefradrag for å hjelpe oppveie kostnadene. For å kvalifisere må du kjøpe eller lease bilen for personlig bruk i USA mellom 1 januar 2006 og 31. desember 2010.
Highway resultatutvikling

Hvis du gjør det meste av kjøringen på motorveien vil du se færre fordeler fra hybridbiler fordi de er mer effektive i bykjøring.
Innkjøpspris

con av hybridbiler er kjøpsprisen av hybrider er høyere enn mengden av penger du vil spare på gass. Ifølge Edmunds.com, ville det ta deg over 16 år med kjøring 15000 miles per år for å gjenopprette de ekstra pengene du betalte for 2009 Toyota Prius i stedet for å kjøpe den 2009 Toyota Corolla LE.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105331.html

Previous:
Next:

hybrid Cars