Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Lithium Ion Vs. Ni-Mh batteri

Som hybrid-og elektriske biler bli en mer levedyktig kilde til transport, har en debatt sprunget opp over litium ion vs Ni-Mh batterier. To konkurrerende batteri teknologier har funnet veien inn i passasjer hybrid-og elektriske biler. Hver litium ion og Ni-Mh batterier har sine fordeler og ulemper, men som er en bedre passform for hybrider og for elektrisk anlegg? Hva er Lithium Ion batterier?

For å få vitenskapelig for et øyeblikk, er et litium ion batteri opprettes når litium beveger seg fra negativ til positiv punkt når lossing og positiv til negativ punkt under lading. Resultatet? Et oppladbart batteri med stor holdbarhet og strøm-forhold, på bekostning av å være vanskelig og kostbart å produsere, samt ustabil. Lithium ion-batterier brukes i alt fra din mobiltelefon til de mest avanserte elektriske biler i dag, og mens de er fortsatt dyrere å produsere vs Ni-Mh batterier, kostnadene faller.

Hva er Ni-Mh batterier?

Ni-Mh står for nikkel-metall hydrid batterier. Denne formen for batteri bruker en nikkel metall tillate å absorbere hydrogen ved den negative punktet, slik at batteriene å holde en belastning. Mens de er mer stabile enn litium ion-batterier og koster mindre å produsere, sine ulemper kommet i form av økt vekt på å danne den samme effekt, og kortere levetid med økt vedlikehold sammenlignet med litium ion-batterier.

Ni -Mh batterier har blitt brukt i mange år som den vanligste type oppladbare forbrukerelektronikk batteri ved AA, 9V og andre felles kapasiteter.

Biler hjelp Lithium Ion batterier

Det mest kjente eksempel på en hybridbil bruker lithium ion-batterier er Chevrolet Volt, som er planlagt å starte produksjon i slutten av 2010. Selv om Volt ikke har rammet forhandlere ennå, Chevrolet løfte om litium ion celler er en stor grunn til at Volt er i stand til å reise for 40 miles eller så på batteri energi alene.

Også de fleste av super high- ende elektriske biler bruker lithium ion batterier, fra Tesla Roadster og nye Tesla Model S til Fisker Karma luksus elektrisk bil. Likevel, har kostnadene for å produsere litium ion-batterier, og å produsere dem å operere trygt i bilen applikasjoner, forårsaket massemarkedet hybrid leverandører for å skygge unna.
Biler Bruke Ni-Mh batterier
med

Ni-Mh batterier brukes av massemarkedet hybrider av dagen, først og fremst på grunn av det faktum at litium ion-batterier er fortsatt veldig dyrt i biler bilprodusentene håper å selge til en konkurransedyktig pris. Fordi disse hybrid biler bruker regenerative systemer for å lade batteriet som bilen beveger seg og bremser, jo lavere tetthet sammenlignet med litium ion-batterier er ikke så mye av et problem. Toyota Prius og Honda Insight, i alle sine generasjoner, bruker Ni-Mh batterier som sitt primære energi lagringssystem.
Future of Lithium Ion vs Ni-Mh Debatt
< p> Den største faktoren som rammer lithium ion vs Ni-Mh debatten er pris. Lithium ion-batterier, med kapasitet stor nok til å være nyttig i hybrid eller elektrisk bil, er fortsatt langt dyrere å produsere. Likevel, litium ion-batterier bære en mye større mengde av kostnader enn alternativet. Med mindre noen andre batteri-teknologi kommer sammen som blåser lithium ion og Ni-Mh batterier ut av vannet, forventer fremtiden for å gå til lithium ion som produksjonskostnadene komme ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105321.html

Previous:
Next:

hybrid Cars