Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Symbiosen av Traction & Effektivitet i en AWD Hybrid

Ordet symbiose og dens varianter er brukt mye i disse dager, som bilprodusentene prøve å lage kompatible kombinasjoner av funksjoner som i sin tid ble ansett som enten /eller forslag: luksus /funksjonalitet, hastighet /økonomi, komfort /holdbarhet. Det nyeste symbiose å få oppmerksomhet er at av trekkraft og effektivitet. Trekkraft ikke i betydningen av grep, men i betydningen av fremdrift eller overføring. Produsenter forstår at hastighet og brukervennlighet ikke kan lide i hendene på effektivitet og økonomi, og arbeider med metoder for å løse den tilsynelatende konflikten og gjøre det symbiotiske. Faktisk tyder tittelen som ikke bare må trekkraft og effektivitet eksisterer symbiotically, så må all-wheel drive og hybrid-utforming kjøretøyer. Og dermed har vi en fire-veis symbiotisk forhold. All-Wheel Drive
AWD blir stadig mer afforable for den gjennomsnittlige forbruker.

Firehjulstrekk har lenge vært spioneringen i bransjen for sin overlegne kjøreegenskaper og manøvrerbarhet evner. Sine ulemper har alltid vært ekstra kostnader, kompleksitet og vekt. Nå produsentene innse at hver hjulet på bilen må brukes til å drive det, og dermed har vi et symbiotisk forhold mellom trekkraft og AWD. AWD og effektivitet blir symbiotisk som utviklere bevege seg bort fra tradisjonelle girkasser og differensialer i favør av lettere, mer responsive elektro-hydrauliske drivsystemer. Hybrid og AWD blir symbiotisk siden den nye teknologien som kreves for å drive disse lettere trekkraft motorer krever både en motor for å kjøre hydraulikk og en generator til å drive motorer.
Traction
Lighter utstyr som kan opprettholde god trekkraft er avgjørende for å utvikle økonomiske AWD biler.

Traction er et middel som den energien som produseres overføres til bilens hjul for å gjøre det gå. Med tillegg av sensorer og variabelt moment kontroll på akslene, kan kontrollene settes opp for å sikre at hver hjulet gjør arbeidet hele tiden og aldri dra eller bidrar negativt eller egenvekt. Vi er igjen på symbiosen mellom trekkraft og firehjulsdrift. Måten trekkraft og effektivitet blitt synonymt er konvertering av kraften genereres til faktisk utført arbeid, noe som minimerer varme, friksjon og indre tap. Hybrid og trekkraft må ha et symbiotisk forhold, fordi den eneste løsningen på dette hele systemet er å erstatte tunge drivverket med lettere, kraftigere drivverket. Og de lysere elektro-hydrauliske motorer krever høyt dreiemoment kilde til å kjøre de hydrauliske pumper og en effektiv generator for å levere strøm --- hybrid-utforming bil med en forbrenningsmotor og en generator passer regningen perfekt.


Effektivitet
Effektivitet er vanskelig å utvikle når en manufactuer prøver å kutte vekt for å øke drivstoffeffektiviteten.

Bare fordi to elementer eksisterer symbiotically betyr ikke at de begge gir samme eller lik fordel for forholdet. Effektivitet fordeler mest fra alle tre av sine relasjoner. Det gir ikke på langt nær så mye som den mottar. Effektivitet er motivasjonen for, og velgjører, alle disse relasjonene, fordi uten behov for økt effektivitet, ville ingen av de andre være nødvendig. De symbiose mellom effektivitet og all-wheel drive, effektivitet og trekkraft, og effektivitet og hybrid-utforming er alle kritiske, men man må forstå at forholdet ikke er balansert.
Hybrid-Design

Hybrid kort med bateries kan nå tilby mer kraft, eller dreiemomentet, og fortsatt er drivstoff effektiv.

Hybrid-design er ikke den velgjører av alle disse symbiotiske forhold enten, det er grunnlaget. Hybrid design ble nødvendig på grunn av ineffektivitet av forbrenningsmotoren, og ønsket om å gå lenger enn den elektriske bilen ville tillate før du stopper å lade batteriene. Det er på grunn av hybrid design som traksjonsmotorer kan nå gjøres funksjonelle, kan biler bli gjort lettere --- og dermed mer effektiv --- og kan dra nytte av kombinasjonen av dreiemoment fra motoren og strøm fra generator for å fremme alle firehjulsdrift makt og kontroll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105541.html

Previous:
Next:

hybrid Cars