Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Spesifikasjonene til en Ford Hybrid

For 2011, produserer Ford Motor Company Ford Fusion, en mellomstor sedan, i syv modeller, hvorav den ene er en hybrid. Ford tar grunnleggende Fusion design og spesifikasjoner, modifisere den med hybrid teknologi. Spesifikasjoner for 2011 Ford Fusion Hybrid skiller seg fra de andre modellene primært i kravene i motor og batteri. Batteri

Ford plasserer en 275-volt forseglet nikkel metall hydrid batterier i Fusion sin. Ifølge Hybrid Cars, genererer dette batteriet, først introdusert i 2010 Fusion Hybrid modell, 20 prosent mer effekt med 30 prosent mindre størrelse, sammenlignet med batteriet fra 2009 modell. Størrelse er en viktig faktor for en hybrid batteri - batteriet er i bagasjerommet
Fuel Economy

Drivstofforbruket er en av de viktigste hensyn for å velge en Fusion. Hybrid over en standard modell. Byen Rangeringen er 41 mpg med landeveiskjøring på 36 mpg. Ifølge, reiste sjåførene opplæring i kjørelengde-maksimerende teknikker 1445 miles på en tank av gass i en Fusion Hybrid i Washington DC, i snitt 81,5 mpg.
Og elektrisk motor

Ford Fusion spesifikasjoner ringe for en 2,4-liters Atkinson-syklus 14 motor og elektrisk motor for å levere strøm. Den elektriske motoren får sin energi fra NiMH batteri mens Atkinson-syklus kjører på bensin. Henhold til Ford, kan det hybride nå en hastighet på opp til 47 km /h ved hjelp av bare den elektriske motoren. Den Atkinson-syklus tar over på 47 mph eller ved lavere hastigheter dersom føreren krever mer strøm, for eksempel en plutselig akselerasjon til å passere et annet kjøretøy. The Fusion Hybrid kombinert motorer generere maksimal kraft en hestekrefter av 191.
Design og størrelse

2011 designen har kraft-kuppel hette med Fords tre-bar krom grill. The hybrid kommer i en farge er ikke tilgjengelig i de andre Fusion modeller: lys isblå metallic. Hodelykt har quad-bjelke halogenlamper, med innvendig belysning presentere syv valg av hva Ford beskriver som «ambient belysning." Den 2011 Fusion er 80,1 inches bredt, telle speil, 190,6 inches lang og 56,9 inches høy. Sin akselavstand måler 107,4 inches. Inne takhøyde måler 38,7 inches i front og 37,8 inches for bakre sitteplasser. For benplass, passasjerene foran i bilen har 42,3 inches mens baksetepassasjerene har 36,7 inches. Den totale passasjertrafikken volum tilsvarer 99,8 kubikkfot, mens stammen volum måler 11,8 kubikkfot.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105443.html

Previous:
Next:

hybrid Cars