Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hybridbil Specs

Hybrid biler er bensin-drevne biler med elektriske motorer, drevet av oppladbare batterier. De er designet for å være en rimelig, mer miljøvennlig alternativ til konvensjonell bensin eller diesel kun baserte biler. The hybrid bilens motor, bremser, interiør og eksteriør kropp teknologi og design gir seg til forestillingen om drivstoffeffektivitet og lavere utslipp. Motorens effektivitet

Den elektriske motoren lader bilens batterier når driften, og det hjelper også kraften i motoren ved akselerasjon. På grunn av innholdet av hybridbil, er mengden drivstoff som trengs mindre i sammenlignende forhold - til konvensjonelle biler - til miles per gallon det kan oppnå. Drivstoffeffektivitet måles med by og på motorvei miles per gallon karakterer. Noen hybrider har en stilling hvor følsomheten til gasspedalen er redusert, noe som øker drivstofforbruket på kjøretøyet. Drivstofforbruk indikatorer markere lavere mengde drivstoff som brukes, sammenlignet med konvensjonelle biler, noe som resulterer i lavere utslipp. Hybridbiler i USA forsøk på å møte den Advanced Technology Partial-Zero-Emission Vehicle standard, beviser bilen er en Super-Ultra-Low-Emission Vehicle og gir ingen utslipp som fordamper og som teknologien har avanserte komponenter.


Body

Liket av hybridbil er av avgjørende betydning når drivstoffeffektivitet er bekymret. Jo mer aerodynamiske bilen er, jo lavere beløp av dra og motorkraft er nødvendig for å gjøre kjøretøyet flytte. Kvaliteten og størrelse av dekk vil også påvirke drag av kjøretøyet. Den egenvekt på bilen er viktig fordi en lettere total kroppsvekt vil kreve mindre strøm. Det er imidlertid en balanse trengs mellom en lett design for drivstofføkonomi og en sterk ramme for fører og passasjer sikkerhet. Den romlige kapasiteten inne i bilen ikke er svekket etter drivstoff-effektiv design, gir komfort og sikkerhet. Forventningene til den moderne hybrid design som regel har et interiør består av miljøvennlig eller "grønne" materialer. De 2010 og 2011-modellene er utstyrt med klimaanlegg, CD-spiller, cruise control, sjåfør og passasjer side kollisjonsputer, elektriske vindusheiser og dørlåser som standard.
Stoppevne

Den elektriske motoren kan brukes til å bremse bilen, lader batteriet som den gjør det. For å øke drivstofføkonomi og redusere utslippene, vil bensin motoren slås av når bilen står i en inaktiv tilstand - i trafikken, for eksempel - og gjenopprette seg selv når bremsepedalen slippes eller bilen settes tilbake i gir. På nyere modeller, slik som tredje generasjons Toyota Prius, en "pre-kollisjon" systemet er bygget inn i designen, det bruker radar til å skanne umiddelbare farer og i en eventuell kollisjon vil trekke fører og passasjer setebelter og en pre-kollisjon bremser aktiveres, bremse bilen. (Se referanse 5)

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105436.html

Previous:
Next:

hybrid Cars