Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Forskjeller mellom hybrid biler og vanlige biler

Med de stigende kostnadene for bensin og montering bekymringer om miljøet, mange forbrukere tenke på kjøp av en hybridbil. Hvis du er i markedet for en ny bil, bør du vite forskjellene mellom hybrider og vanlige gass-opererte biler. Operation

Hybrid bruker to strømkilder, en forbrenningsmotor og en elektrisk motor. Elektrisitet starter bilen og makter det på lav hastighet. Bilen skifter over til fuel motor ved høye hastigheter. En vanlig bil bruker en gass forbrenningsmotor som sin eneste strømkilde.
Cost

Du kan bruke mindre penger når du kjøper en vanlig bil. I 2009, USA Today rapporterte at "mange nye hybridbiler koster ca $ 3000 mer enn sine ikke-hybrid tilsvarende."
Tilgjengelighet

All gass- undervannsfarkoster ikke har en hybrid tilsvarende. Bilprodusenter har ennå til å innføre en hybrid sportsbil til markedet.
Vedlikehold

vedlikehold av en hybrid krever en spesialutdannet mekaniker fordi de elektriske komponentene må være betjent. Dette gjør noen ganger er vanskeligere å finne noen til å jobbe på en hybrid.
Environmental

Mange forbrukere som er bekymret for miljøet foretrekker hybridbiler over sine gass kolleger fordi hybrider bruker ikke så mange av våre naturressurser og avgir mindre utslipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105354.html

Previous:
Next:

hybrid Cars