Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Fakta om hybridbiler

Mens gassdrevne biler levere fart og styrke og elektriske biler spesialister på effektivitet, hybridbiler finne en middelvei . Hybridbiler er et miljøvennlig transportmiddel som bruker teknologien for både bensin og elektriske biler. Motor

Hybridbiler bruker en tradisjonell bensindrevet motor med et oppladbart elektrisk kilde til å kjøre . Dette bidrar til bilens datasystem for å trekke strøm fra to kilder samtidig minimere bruken av ikke-fornybare ressurser .
Effektivitet

Siden de bruker mindre bensin for å kjøre , noen hybridbiler kan få 40 til 50 miles per gallon når du kjører i byen eller på motorveien.

Strøm

Hybrid motorene er kraftigere enn strengt elektrisk de , men de gir ikke den kraft og akselerasjon av de beste gassdrevne motorer.
Tilgjengelighet

utvalg av bilmodeller tilgjengelig med en hybrid motor er i vekst , men fremdeles ikke er så stort som det av gass -drevne biler. Mange kjente merker som Toyota, Honda , Ford og Chevrolet nå lage hybridbiler .
Cost

Mens mange hybridbiler i utgangspunktet koste mer enn sine tradisjonelle gass - drevne kolleger , sparer de penger i drivstoffkostnader og bidra til å redusere utslippene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105362.html

Previous:
Next:

hybrid Cars