Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Tilskudd til gjøre en Electric Solar Car

Elektriske biler er klar til å gjøre en bulk i bil markedet med Chevrolet Volt og Nissan Leaf. Den føderale stimulans programmet tilbyr skattefradrag gjennom 2011 til elektriske bilkjøpere og programmet også tildelt tilskudd til bilbatteri produsenter. Soldrevne elektriske biler, men er lenger ned i veien. Små selskaper har utviklet solenergi kit biler og solar add-on utstyr for hybridbiler, men store bilprodusentene har ennå ikke tatt skrittet fullt ut å utvikle konseptet. Mulighetene er der for oppfinnere å perfeksjonere bruken av solenergi til strøm elektriske biler, og flere selskaper og stiftelser er interessert i tildeling bevilge penger for de beste ideene. Google.org

Googles RechargeIT programmet innebærer testing resultatene av sin egen plug-in hybridbiler mot andre biler samt tilby mer enn $ 10 millioner i tilskudd til oppstart selskaper som kan bygge på teknologien. I 2008 tildelt Google en $ 2,75 millioner tilskudd til et bilbatteri maker og Aptera Motors, som utvikler en trehjuls elektrisk kjøretøy som får 200 miles per gallon. Den Google.org Foundation rapporterte eiendeler på $ 81 millioner ved utgangen av 2008.
Kresge Foundation

Stiftelsen har tildelt tilskudd på $ 1.1 milliarder siden 2003 til ikke- profit selskaper og organisasjoner i sine seks felt av interesse. I 2008 lanserte stiftelsen sitt miljøprogram og ca $ 113 millioner er øremerket til prosjekter som forbedrer miljøet, spesielt for å redusere virkningen av klimaendringer. Grants fokusere på prosjekter som reduserer energibruken gjennom økt effektivitet og med rene energikilder. Stiftelsen verdsetter miljøvern, innovasjon, samarbeid, skape muligheter og mangfold.
Idealab

Siden Idealab ble skapt av Bill Gross i 1996, har det dannet mer enn 75 teknologibedrifter som konkurrerer i mange ulike markeder. Basert i Pasadena, California, har Idealab gytt selskaper som spesialiserer seg i områder som detaljhandel leker og gi retninger på internett så vel som selskaper fokusert på robotikk og fornybar energi. Idealab også gitt penger for elektrisk bil oppstart Aptera Motors, som også er finansiert av Google. En potensiell ulempe å Idealab for noen oppfinnere er at organisasjonen foretrekker å drive sine egne bedrifter og utvikle sin egen teknologi i stedet for å gi støtte til andre bedrifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105444.html

Previous:
Next:

hybrid Cars