Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Diskrete komponenter på Hybrider

Per definisjon hybridbiler bruke flere kilder til makt til å drive dem. Den mest kommersielt akseptert konfigurasjon er en gass-motor og en elektrisk motor, hvor både mekanisk og elektrisk kraft bevege bilen. Hybrider har mange systemer som skiller seg fra vanlige bensindrevne biler. De har også diskrete komponenter eller systemer innenfor sin egen konfigurasjon. Selv om systemene er diskret eller særskilt i funksjon, er de også konstruert for å kommunisere med hverandre. Forbrenningsmotor

forbrenningsmotorer i hybrider er svært lik forbrenningsmotorer i andre biler - typisk gass-forbrenning, overliggende kamaksler med en bank av fire innebygde sylindere, veldig mye som andre økonomi biler. Men vurderer en forbrenningsmotor i en hybrid muligheten for elektrisk kraft til å subsidiere kraftproduksjon fra gass-motor under tyngre last, minimere den totale avhengighet av forbrenning.
Battery, Generator, elektrisk motor
med

De fleste hybrider også har et batteri, generator og elektrisk motor. Hver av disse er en diskrete komponenter, men for å skape fordelene ved det hybride bil, er de funksjonelt interaktive og gjensidig avhengig. Batteriet er ikke bare et startbatteri, det er en måte å midlertidig lagre energi fra mekanisk kraft. Mesteparten av energien som er lagret i batteriet kommer ved driften av gassmotoren, omdannes til elektrisitet under optimale driftsforhold for motoren. En generator er koblet til gassmotoren. Generatoren i inngrep med motoren for å konvertere en del av sin mekaniske kraft til elektrisk kraft for å bli lagret i batteriet. Når lagres i batteriet, batteriet kan drive en elektrisk motor, konvertere tilbake fra elektrisitet til mekanisk kraft. Den elektriske motoren brukes til å hindre at gass motor fra å måtte øke sin makt og utslipp utgang når straining opp en bakke, for eksempel.
Strøm Splitter

En strøm splitter er en enhet som kan bruke flere strømkilder innspill skal sendes til bilens drivlinjen. I stedet for å ha et enkelt redskap, for eksempel, som tvang den bil å enten basert på gass strøm eller elektrisk strøm som kommer fra den elektriske motoren, gjør det mulig for strøm-splitter hver strømkilde for å bidra samtidig, og dermed redusere belastningen eller effektbehov på den annen .
Brake Energy gjenerobre

Mange hybrider har en diskret komponent for å fange brems energi. For å forstå disse systemene, tenke på å snu hjulet ikke som noe som blir drevet av en motor, men bare som en kilde til mekanisk energi. Bremsen er å stoppe energi. I de fleste biler, oppløses den energi som utøves av hjulene i henhold bremsing bare, for det meste i varme, og går til spille. Hybride bremsesystemer er i hovedsak flere generatorer som omdanner en del av bremsekraften tilbake til elektrisitet. I kraft, stopper bilen skaper noen av elektrisitet å bidra til å akselerere bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105546.html

Previous:
Next:

hybrid Cars