Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan kjøpe en Plug-in Hybrid

En plug-in hybrid, også kjent som en phev, er en bil som har blitt produsert eller konvertert til å kjøre for en betydelig avstand på elektrisk kraft alene, med bensin brukes som en sekundær drivstoff . Som et resultat, talsmenn for disse kjøretøyene tror de vil rutinemessig få over 100 miles per gallon i normal kjøring. Instruksjoner
en

Forskning mulighetene for plug-in hybridbil konvertering og produksjon før du investerer pengene dine. Konverteringsprosessen for en Toyota Prius, for eksempel, krever en forbruker å eie eller kjøpe en Prius, og deretter bruke betydelig mer enn prisen av Prius på konvertering kit.
2

Forbered deg på Overgangen til en plug-in hybrid ved å kjøpe en strøm-modell Toyota Prius hybrid bil. Hvis du kjøper en Prius, vil du eier bilen oftest konvertert til en plug-in hybrid.
3

Kjøp en konvertering kit for å slå din Prius til en plug-in hybrid når du er overbevist om at kostnadene ved konvertering kit er berettiget. Pakkene er dyre og har innlagt strøm-drevet serier av 15 til 30 miles, avhengig av kit.
4

Utdanne deg selv, og holde deg oppdatert om plug-in hybrid nyheter og industri utviklingen på CalCars.org hjemmeside (se Resources nedenfor).
5

Beware at plug-in hybrid teknologi er eksperimentell. Som et resultat av selskaper som tilbyr plug-in hybrid konvertering kits vanligvis ikke tilbyr garantier på konverteringer. I tillegg kan en bil som har vært utsatt for en konvertering miste noe av eller all sin opprinnelige produsent-garantien. Dette kan forlate deg med heftig regninger å betale i tilfelle et problem.
6

Sjekk med Toyota, General Motors og Ford regelmessig for å vurdere fremtiden for masseproduksjon av plug-in hybridbiler. Selv om disse selskapene er ikke klar til å øke produksjonen, kan interesserte forbrukere til slutt kunne reservere flekker i kø for å kjøpe plug-in hybridbiler med pre-produksjon innskudd.
7

Ikke overse cons av å eie en plug-in hybrid på grunn av din entusiasme for ideen. En ulempe innebærer batteripakken. Det bærer en noe dyrere kostnader og er relativt tung og stor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105256.html

Previous:
Next:

hybrid Cars