Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Strøm Krav til en Prius batteripakke

Siden 1997 har Toyota produserte Prius . Prius var Toyotas første hybridbil tilgjengelig for forbrukerne . Å øke gass kjørelengde og redusere utslippene , kjører Prius på både en elektrisk og gass motor . Gassen motor og bremser lader Prius batteripakke , som så kjører den elektriske motoren når mindre energi er nødvendig slik som på stopper eller går nedoverbakke . Battery Pack Strøm

Prius batteripakke leverer 36 hestekrefter , eller 27 kilowatt , av makt. Den forseglede nikkel - metall hydrid batterier bærer 201,6 volt. The hybrid batteri er en prismatisk batteri , noe som betyr at det består av stablet metallplater i stedet for spoler .
Elektrisk motor

Prius ' elektriske motoren har en effekt på 80 hestekrefter, eller 60 kilowatt , med en maksimal spenning på 650 volt. Den samlede kraften til hybrid batteri og elektrisk motor på 134 hestekrefter .
Strømkilde

hybrid batteri for Prius er belastet av Toyotas regenerativ bremsing system . Når bremsene brukes , er det bortkastet energi fanget og omgjort til batteristrøm. Gassen motoren lader også hybrid batteri når motoren er i gang . Batteripakken for Prius krever ikke en ekstern strømkilde .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105485.html

Previous:
Next:

hybrid Cars