Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Opprinnelsen til Hybrid Electric Vehicles

Hybrid-elektriske biler ble først utviklet i løpet av de første dagene av bilproduksjon. Ved begynnelsen av det 20. århundre, jobbet en rekke ulike designere med konseptet for å skape mer avanserte motortyper. Ved slutten av århundret, hjulpet en rekke nye oppfinnelser og design fremmes av industrien og myndighetene å utvikle moderne hybrid elektriske biler. Først Hybrid

Ferdinand Porsche designet hva mange teknikere definerer som den første hybridbil i 1901. Mens han jobbet for Lohner Coach Factory, benyttet Porsche en bensinmotor og elektrisk knutepunkt motorer.
Patenter

Den første amerikanske patent for en hybridbil ble innlevert i 1905 . H. Piper design inneholdt en bensinmotor for å øke den elektriske motoren. Mens bilens funksjon var veldig effektivt, kvalt ytterligere fremskritt i solide bensinmotorer modellen.
Electric Car

Erich Gaichen oppfunnet et fullt elektrisk bil i 1931 som ble en av de viktigste motivatorer i moderne design. Motoren ladet seg med hjulet bevegelse og trykkluft.
Wouk Designs

I løpet av 1960 og 1970, bygget Victor Wouk forløperen til den moderne hybrid motor. Han installerte drivverket i en 1972 Buick Skylark for GM. Imidlertid ble programmet stanset av EPA i 1976.
New Intitiative

Etter 1993 Clinton-administrasjonen initiativ, Partnerskap for en ny generasjon av kjøretøy, et tall av små tekniske bedrifter og de "tre store" bilprodusentene begynte å designe konsepter for moderne hybrid-elektriske biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105312.html

Previous:
Next:

hybrid Cars