Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hva slags Rutinemessig vedlikehold Har en elektrisk bil trenger?

Elektriske biler er, mekanisk sett, mye enklere enn biler som bruker en forbrenningsmotor. I en vanlig gass eller diesel motor, er det hundrevis av bevegelige deler. Noen av disse kan svikte, og mange trenger jevnlig service for å fungere ordentlig. Elektriske biler er mye enklere, men det er fortsatt komponenter i disse typer biler som må overvåkes eller vedlikeholdes for å oppnå varig ytelse. Bil Vedlikehold

Noen typer regelmessig vedlikehold er nødvendig på alle biler, enten drevet av elektrisitet, bensin eller hydrogen. Det er veldig viktig at du ikke ignorere disse vanlige oppgaver bare fordi du kjører en elektrisk bil. Dette innebærer å sjekke lufttrykket i dekkene, ha dekk roteres og justert og ha bremsesystemer betjent med de intervallene anbefalt av produsenten. Sjokk og struts krever også service og vedlikehold. Komponentene i disse systemene er alle i utgangspunktet den samme i elektriske og konvensjonelle biler.
Batterier

Elektriske biler lagre deres kjøre energi i en rekke av litium-ion batterier. Hvis du bruker elektrisk bil mye, vil batteriet slites ut raskere. Batterier har et begrenset livssyklus. Dette betyr etter at batteriet er ladet og utladet et visst antall ganger, vil det holde mindre energi. Når dette skjer, må du ta den elektriske bilen i å ha skiftet batteriet. Hvis du merker at kostnadene ikke varer så lenge, har bilen inspisert for å se om det er en ekstra belastning på strømmen, eller hvis batteriet livet er faktisk redusert. Selv om du ikke merker en nedgang i dine kostnader, når du har nådd maksimal kjørelengde anbefalt av produsenten, må du skifte batterier i bilen. Dette skjer bare hvert femte år, men kostnaden for å erstatte batteriene i en elektrisk bil er, som i 2011, ganske høy.
Motor Børster

Det er børster inne den elektriske motoren som driver elektriske biler. Disse børstene er utsatt for konstant friksjon og som et resultat slites ut over tid. Bytt børstene på bilens motor ca hver 50 000 miles med mindre du har en produsent planlagt vedlikehold på børstene før den tid.
Elektrisk

grunn av den åpenbare betydningen av de elektriske systemene inni en elektrisk bil, de trenger å bli inspisert av og til som en del av vanlig vedlikehold. En av de mer regelmessige inspeksjoner er for porten der bilen blir koblet til lading. For eksempel krever en Nissan Leaf dette hver 15.000 miles. De innvendige elektriske komponenter krever også periodisk testing og inspeksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105550.html

Previous:
Next:

hybrid Cars