Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Historien om Honda Insight

I 2000 Honda Insight ble den første hybridbil, bruker gass og elektrisk, tilgjengelig i Nord-Amerika. Med anslått drivstofføkonomi av 61 mpg på motorveien, var Insight den mest effektive EPA sertifisert gassdrevne kjøretøy produsert til dags dato, og som i 2011, Honda fremmet Insight som den minst kostbare hybridbil tilgjengelig. Til tross for sine prestasjoner, har Insight kjempet for å ta en betydelig andel av den amerikanske hybrid markedet. Første generasjon

Den første generasjonen Insight, introdusert i 2000 modell år ble produsert gjennom 2006 årsmodell. Det var utstyrt med 1,0 liter bensin-motor og en liten elektrisk motor, gass-elektrisk system produserte 73 hestekrefter. Det var tilgjengelig med enten en femtrinns eller en kontinuerlig variabel transmisjon. Selv futuristisk og nyskapende i sin design, samt imponerende i sin drivstoffeffektivitet, mottok den første generasjonen Insight kritikk for sin manglende makt, mangel på innvendig plass og bråkete tur.
Second Generation

Etter en kort pause, returnerte Insight i 2010 modell år med et helt nytt design. Den andre generasjonen Insight tilbudt en kraftigere gass og elektrisk system, med en 1,3-liters bensinmotor og elektrisk motor som produserte en kombinert 101 hestekrefter. En oppdatert batteri og en regenererende bremsesystem forbedret Insight elektriske ytelse. Bilen fikk en styling makeover også, anskaffe et rommeligere femdørs kombikupé profil mer i tråd med utseendet på sine konkurrenter.
Battle med Prius
< p> Selv om Insight slo sin nærmeste hybrid rival, Toyota Prius, til det amerikanske markedet, Insight aldri likte populariteten Prius oppnådde nesten umiddelbart. Prius har ikke lider av de samme design begrensninger at Insight gjorde, og Honda ble tvunget til å prøve å fange opp i hybrid markedet. Innføringen av andre generasjon Insight var ment å motvirke nytte av Prius, og Honda aggressivt priset sin bil for å undergrave Toyota tilbud. Per 2011 har Insight salg fortsatt ligget betydelig bak de av Prius.
2011 Insight

I 2011 forsøkte Honda til å gi Insight kjøpere mer bil for mindre penger . Med en base pris på $ 18 200, i 2011 Insight koste mye mindre enn 2011 Prius men tilbys mer standardutstyr enn 2010 Insight. Basismodellen Insight inneholdt elektriske vinduer, låser og speil, ekstern nøkkelfrie oppføring, automatisk klimaanlegg og aux-inngang. Funksjoner på LX og EX-modeller inkludert oppvarmede speil, USB-grensesnitt, sikkerhetssystem, lettmetallfelger og rattet er montert hendler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105539.html

Previous:
Next:

hybrid Cars