Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hva er negativene Om Hybrid Cars?

Som det nye årtusenet inntektene, hybridbiler fortsette å få mye av rampelyset i bil verden. De gir de første skritt i å ta bilindustrien bort fra en avhengighet av fossilt brensel. Selv om det er mange positive aspekter når det gjelder hybridbiler, er det også mange ulemper som du bør vurdere også. Ytelse

En av de mest merkbare --- og trolig minst trivielle --- ulempene ved å kjøre en hybridbil er ytelsen. Hybrider gi en mye langsommere akselerasjon og mye lavere topp-hastigheter sammenlignet med tradisjonelle forbrenningsmotorer. Dette er fordi motorene ikke lage så mye makt på grunn av batteridrift.

Hybrid batterier kan ha spesielle problemer utfører i kaldt vær. Når temperaturen blir kaldere, batteriene fungere mindre optimalt, noe som fører til mer bensin forbruk.
Vedlikehold

annen viktig ulempe å eie en hybrid kjøretøy arbeider med vedlikehold. Ettersom teknologien er ikke så utbredt som tradisjonelle biler, reservedeler er vanskeligere å komme med. Vedlikehold kan vanligvis bare utføres ved offisielle servicesentre, som ofte ligger godt bort fra landsbygda. Reservedeler kan også være svært vanskelig å finne så mange deler må bestilles fra bilprodusenten.
Pris

Selv om hybridbiler blir mindre og rimeligere og vil trolig fortsette å gjøre det i årene som kommer etter hvert som flere biler er produsert, er prisen fortsatt mer enn sine tradisjonelle bensin kolleger. Hybrider vanligvis varierer fra $ 3000 til $ 5000 mer enn tradisjonelle biler. Tendens
Size

Hybrider å være utformet mye lettere og mindre å unngå at batteriet tømmes for fort. Derfor kan de være mindre egnet for store familier som trenger mye plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105428.html

Previous:
Next:

hybrid Cars