Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Oppfinnelsen av Hybrid Car

I de senere årene har bilprodusentene brakt mange nye hybrid-elektriske biler til utstillingslokaler og bil mye over hele landet. Imidlertid er det hybride på ingen måte en ny idé. Oppfinnelsen av hybridbil startet i de tidlige dagene av bilteknologi og hybrider fortsette å dra nytte av nye innovasjoner og teknologier. Prinsippet om drift

Alle hybridbiler stole på prinsippet om å kombinere en forbrenningsmotor, som bruker et drivstoff som bensin, med en elektrisk motor. Disse to strømkilder kan kobles sammen i serie, noe som betyr at gassen motoren lader batteriene av en elektrisk motor som driver bilen, eller parallelt, med både mekanismer som driver bilen direkte. Hybrider kan bruke noen drivlinje konfigurasjon eller karosseri.
Nøkkeltall

Oppfinnelsen av hybrid-elektrisk bil kom hovedsakelig som et resultat av innsatsen til to personer . Jacob Lohner var en coach byggmester i Wien, Østerrike i 1890-årene. Han forutså behovet for en elbil som ville være mindre støyende enn de nye gassdrevne biler dukket opp på gatene i Europa. Han bestilte en design for en elektrisk bil fra østerriksk-ungarske ingeniøren Ferdinand Porsche, som nylig ble uteksaminert fra Wien Technical College.
Invention

Porsches første versjon av den elektriske bil benyttet et par av elektriske motorer montert på de fremre hjulnav på en konvensjonell bil. Bruker batteristrøm, kan bilen reise opp til 38 miles. Å forlenge bilens rekkevidde, lagt Porsche en bensinmotor som kan lade batteriene, og dermed gi fødsel til den første hybrid, den Lohner-Porsche Elektromobil.
Evolution

Porsche viste sin hybrid bil på Paris Exposition i 1900, i en tid da biler var fortsatt i stor grad en nyhet. Av 1915, var en andre hybrid allerede er på markedet. Kjent som Woods Dual Power (produsert av Woods Motor Vehicle selskap), brukte hybrid sin elektriske motor ved lave hastigheter og byttet til bensin makt for høyere hastighet kjøring. Mens Porsche hadde oppfunnet serie hybrid, oppfunnet Woods parallell hybrid. Det er fortsatt de to primære oppsett for hybrid-elektriske biler i dag.
Produksjon og Legacy

Woods Dual Power var også den første hybrid til å gå inn i masseproduksjon. I alt ble rundt 600 modeller bygget av 1918. Imidlertid venstre utviklingen av forbrenningsmotoren elektrisk strøm en marginal teknologi. På 1990-tallet, tok bilprodusentene en fornyet interesse for hybrid, søker en løsning for å minkende energiforsyning og miljøhensyn. I 2000 ble Toyota Prius og Honda Insight de første massemarkedet hybrider å gå på salg i USA, med en rekke modeller følger i det neste tiåret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105400.html

Previous:
Next:

hybrid Cars