Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

De fire typer Hybrid Energy Cars

Rapporter om brenning av fossilt brensel "negativ effekt på miljøet har ført forskere og ingeniører til å utvikle hybridbiler som tilbyr den miljøbevisste forbruker det beste fra begge verdener. Hybrid energi kjøretøyer kombinere konvensjonelle eller alternative drivstoffer (eller menneskelig makt) med strøm for å produsere mer effektive og miljøvennlige metoder for transport. Hybrid Electric
p Med en elektrisk motor bistå med å kjøre prosessen, er den interne forbrenningsmotoren på hybridbiler små og mer drivstoffeffektive, slik miles per gallon rangeringer for å nå 50-kilometer rekkevidde på enkelte modeller. De fleste av dagens elektriske /petroleum hybrid energi biler bruker regenerativ bremsing for å lade batteriene. Oppfunnet av Arkansas ingeniør, David Arthurs i slutten av 1970, fanger regenerativ bremsing energien som brukes i bremsing å lade bilens batterier.
Plug-In Hybrid Electric

Electric /petroleum hybrider biler, som plugge inn elektriske strømkilder for å lade batteriene, er noen ganger klassifisert som utvidet rekkevidde elektriske biler. Brukt i tandem med forbrenningsmotorer, deres elektriske motorer bruk energi lagret i on-board batteripakker. Kjører på batteri-lagret energi alene, kan bilene kjøre på strøm i 10 til 40 miles, avhengig av terreng, tilbehør i bruk og hastighet.
Flexible Fuel

familie biler med flex /drivstoff evner tillater for en nedgang i utslipp fra fossilt drivstoff ved å bruke høy andel etanol drivstoff. I USA, er disse kjøretøyer konstruert for å kjøre på tradisjonell bensin eller en blanding av opptil 85 prosent etanol og bensin. Selv om 85 prosent etanol blanding bensin ikke hemme ytelsen, er drivstoff kjørelengde vanligvis mindre enn for biler drevet av bensin alene. Dette er fordi etanol forbrenningen gir mindre energi enn tradisjonelle bensin forbrenning.
Electric-Human Power

Hovedsakelig funnet i Europa, er populariteten av elektriske menneske-drevne biler på økningen. TWIKE er den mest vellykkede av sin sjanger, med 900 biler på veien i Tyskland, Sveits og Nederland. Elektrisk /menneskelig teknologi konverterer muskelkraft direkte til bevegelse gjennom en unik pedal-drive systemet. Bekjennende en toppfart på 52 km /h og en rekkevidde på 93 miles på en fulladet innebygde batteriet, er TWIKE en levedyktig kort pendle alternativ.
Fuel Cell

Selv fortsatt på tegnebrettet, er brenselcelleteknologi på en rask vei til markedet. Brenselcellebiler konvertere hydrogen og oksygen til elektrisitet som driver elektriske motorer i bilene. Høy produksjon batterier brukes til å lagre energi skapt av degenerative bremsing teknologi. Ingeniører tout denne progressive teknologien som svar på avhengighet av utenlandsk olje og senking av fossile brensler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105447.html

Previous:
Next:

hybrid Cars