Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Typer hybridbiler

Hybrider er et grønnere alternativ til bensinslukende biler. Siden de er drevet gjennom en kombinasjon av elektrisitet og drivstoff, kan hybrider redusere miljøpåvirkningen fra kjøring og spare sjåfører penger på pumpen, men spenner drivstoffeffektivitet betydelig avhengig av hvilken type hybrid. Hybrid biler er ofte klassifisert som milde hybrider, full hybrider, plug-in hybrider og muskel hybrider. Milde Hybrider

bensindrevne motorer av milde hybrider kan slås av mens bilen kyster, bremser eller stopper, og startet på nytt raskt. 2005 Chevrolet Silverado hybrid og 2007 Saturn Vue Grønn linje er eksempler på milde hybrider.
Full Hybrider

Ved lave hastigheter (trafikk, sikkerhetskopiering), fulle hybrider kan skal kjøres på en elektrisk motor alene. Når du reiser på høyere hastigheter (over 20 km /h), fulle hybrider er avhengige av en bensinmotor som den primære kilde til energi, med elektrisk motor som gir mer kraft når det trengs. Mange av Toyota, Lexus og Ford-modeller er fulle hybrider.
Plug-in hybrider

Disse kjøretøyene kjører på oppladbare elektriske batterier (for en rekke 30 og 200 miles, avhengig av modell) før de bytte over til bensindrevne motorer. Kina lanserte den første produksjonen plug-in i 2008. Flere andre produsenter har tenkt å tilby phevs i nær fremtid.
Muscle Hybrider

Disse modellene bare gi en brøkdel av de økonomiske og miljømessige fordeler som andre typer hybrider tilbyr . Toyota Highlander Hybrid og Lexus RX 400h regnes muskel hybrider.
Velge

Ikke alle hybrider er skapt like. Milde, full, plug-in og muskel hybrider utnytte teknologien for ulike formål. Pris, drivstoffeffektivitet, miljøpåvirkning og ytelse rekkevidde betraktelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105287.html

Previous:
Next:

hybrid Cars