Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan kjøre en hybridbil

Hybrid biler kombinere tradisjon bensininnsprøytning teknologi med en elektrisk fremdriftssystem for å oppnå mye større drivstoffeffektivitet enn tradisjonelle bensin biler. De er stadig mer populært som drivstoff kostnadene fortsetter å stige, med flere auto selskaper som tilbyr hybrid alternativer hvert år. Å kjøre en hybridbil er nesten identisk med å kjøre en standard bil, men det er noen forskjeller som vil hjelpe deg å få mest mulig ut av det. Instruksjoner
en

Unngå plutselige start og stopp. Plutselig begynner å brenne ekstra bensin, akkurat som noen annen bil. Området der en hybrid skiller seg ut er under bremsing. Hybridbiler utnytte energien som genereres når bilen bremser og overføre den til en elektrisk generator, snu stopp til makten. Jo raskere du stopper, jo mindre energi bilen kan få ut av det.
2

Minimer bruken av klimaanlegg, som trekker ekstra strøm, som krever mer gass som skal brennes for å erstatte det.

3

Pass på at dekkene er på optimalt trykk. Det riktige trykk er trykt på siden av dekket, målt i PSI, eller pounds per square inch. Kjøring med underinflated sliten gjør bilen jobbe hardere, noe som reduserer effektiviteten.
4

Hold bilen innstilt opp med regelmessig vedlikehold sjekker. Det er mange forskjellige deler på en hybridbil, og mange av dem kan frarøve deg motorens effektivitet hvis de får lov til å handle opp.
5

Se sanntid MPG-skjerm, som er kjennetegnet på mange hybridmodeller. Merk eventuelle kjørevaner som reduserer dette nummeret, for eksempel kjører i hastigheter utenfor topp effektivitet og rask akselerasjon og nedbremsing. Gjør en innsats for å bryte disse vanene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105503.html

Previous:
Next:

hybrid Cars