Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hva er en EV Proton?

Den malaysiske bilprodusenten Proton lansert sin elektriske prototyper til den malaysiske regjeringen i september 2011. Proton Saga EV og Exora REEV både mål å eliminere utslipp av karbondioksid. Den malaysiske regjeringen støtter Proton i sin utvikling av grønn teknologi og gitt felt testing for å sikre sine evner og sikkerhet før masseproduksjon. Proton er ventet å slippe Saga EV for publikum i 2014. Proton Saga

Den opprinnelige Proton Saga kjøretøy ble utgitt i 1985. Som en kompakt bil, er Saga en by kjøretøy, massivt produsert til en rimelig pris. Den originale motoren hadde en 1,3 liters bensin-modul, kjører på 6000 rpm, som er typisk for en kompakt. Som for interiør, klut seter og koppholdere er standard samt kollisjonsputer. Med produksjon av Proton Saga EV, vil de samme funksjonene i det gamle skal gjennomføres, men med en annen motor.
Nytt batteri og design

Proton Saga EV har et fullt batteri-opererte system som har som mål for nesten ingen utslipp av karbondioksid. Bilen vil kjøre på to permanent magnet AC synkron motorer, noe som åpner for en kapasitet på 52 kilowatt og 197 Nm i dreiemoment. I tillegg har EV en ny kombi design, som ble avslørt i september 2011 da Proton ga tre Saga EV biler til den malaysiske statsministeren for testing.
Green Technology

energi for Proton EV faktisk vil komme fra 16 kWh litium-ion-battericeller. Lithium-ion batterier er tilgjengelig i flere elektronikk, fra leker til mobiltelefoner. Bruk av litium-ion-batterier for elektriske biler er primært å øke makten og gir mulighet for lading av kjøretøy på et kraftverk. I motsetning til i mindre forbrukerelektronikk, flere lithium-ion-batterier er nødvendig for å generere nok strøm til en hel bil.
Driving EV

Proton Saga EV mål å kutte ned på forurensninger og tilveiebringe en økonomisk bil samtidig. Når den er fullt oppladet, støtter EV en reise avstand på opptil 120km, som fungerer godt for sjåfører i byen. Men flere ladestasjoner, akkurat som bensinstasjoner, er nødvendig for å lade bilen. Hjem lading anlegg vil også bli inkludert med bilen slik at sjåførene kan drive opp batteriet over natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105548.html

Previous:
Next:

hybrid Cars