Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan virker Toyota Prius Lading systemet fungerer?

Med sin hybrid motorteknologi, har Toyota Prius vokst til selve symbolet på miljøvennlige biler. Ved hjelp av en elektrisk motor i kombinasjon med en konvensjonell bensinmotor, har Prius høy drivstofføkonomi og lave karbonutslipp, langt utover det som er oppnåelig med de fleste konvensjonelt drevet kjøretøy. Å maksimere gass kjørelengde samtidig som utslipp så lavt som mulig, har Prius et avansert ladesystem som gjør at batteriet å tappe inn strøm fra Prius 'bensinmotor mens du bruker kinetisk kraft fra bremsing til å generere elektrisk kraft. Drivverk Setup

Begrepet "hybrid" refererer til kombinert bruk av en forbrenningsmotor og elektrisk motor. Den første og andre generasjon Toyota Prius var utstyrt med en 1,5-liters bensinmotor som produserte 70 og 78 hestekrefter, henholdsvis, mens den tredje generasjon Prius inneholdt en litt større 1,8-liters motor som spyr ut 98 hestekrefter. En elektrisk motor er knyttet til bensin motor via en makt-splitting enhet, og er koblet til en trekkraft motor koblet til forakselen.
Konvensjonell Strøm

Under kraftig akselerasjon, benytter prius kraften fra bensin-motor assistert av den elektriske motoren. Under mindre krevende kjøring scenarier, er en del av bensin motorens kraft omgjort til energi ved den elektriske motoren og lagret i en nikkel metall hydrid batterier, som ligger i den bakre luke området. Når under lett belastning, maksimerer Prius drivstofføkonomi ved å slå av bensin motor og drivstoff til bilen rent med den elektriske motoren, ved hjelp av energi lagret i batteriet.
Regenerativ bremsing

Toyota Prius maksimerer ytterligere drivstofføkonomi ved å bruke noe av den energien som utøves i henhold bremsing til delvis lade opp batteriet - en funksjon som kalles regenerativ bremsing. Når i bevegelse, besitter et kjøretøy kinetisk energi på grunn av sin masse. Det er jobben til bremsene for å skape friksjon for å redusere den kinetiske energi, som i sin tur forsinker kjøretøyet. På Prius, blir drivmotoren benyttes som en elektrisk generator ved å ta på noen av bremseforløpet vakt. Siden akselen krever kraft for å drive jernbane motor, er den i stand til å bremse bilen når du gjenoppretter noe av den kinetiske energien som vanligvis spres som varme ved oppbremsing.
Prius Plug-In 2012

For 2012, lagt Toyota en plug-in Prius-modellen til besetningen sin. I tillegg til hybrid bensin-elektrisk oppsett, Prius Plug-In har evnen til lading fra en standard 120-volt husholdning stikkontakt med en dedikert 15-amp krets. Prius Plug-In krever tre timer for en full lading, noe som gir en rekkevidde på opp til 15 miles og hastigheter opp til 62 mph. Når ladningen går ut, slår Prius Plug-In automatisk over til sin hybrid drivverk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105549.html

Previous:
Next:

hybrid Cars