Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

EMF Farene ved Hybrid Cars

Ifølge Consumer Reports, er det ingen nåværende standard for elektromagnetiske felt (EMF) nivåer i hybridbiler. I sin egen selvstudium, Consumer Reports fant at de høyeste nivåene av EMF kom fra en ikke-hybrid 2008 Chevy Cobalt, som fortsatt produseres nivåer betydelig mindre enn hjemmedatamaskiner, hårføner eller kraftlinjer. Mens Verdens helseorganisasjon og National Institutes of Health har begge studert EMF eksponering i forhold til kraftledninger, har ingen nyere forskning blitt utført for å spesielt ta opp mulige EMF farer i hybridbiler. EMF Eksponering i vårt daglige liv

EMF står for elektromagnetiske felt. Ifølge National Institutes of Health (NIH), har alle aktuelle EMF studier utført på vekselstrøm (AC) strøm. Vekselstrøm kommer vanligvis fra elementer koblet til en strømforsyning annet enn et batteri. Den nåværende er gratis å strømme til eller fra en enhet. Denne flyt av strøm produserer det magnetiske felt. Vanlige elektriske enheter som mobiltelefoner, kaffetraktere, bærbare datamaskiner, hårfønere og automatiske dører produsere lave nivåer av EMF. Kraftlinjer, på den annen side, produserer høye nivåer av EMF. Studier utført av National Cancer Institute, NIH og Verdens helseorganisasjon er alle enige om at langvarig eksponering for høye nivåer av EMF produsert av kraftlinjer kan føre til leukemi eller andre alvorlige helseproblemer. Men foreløpig er det ingen bevis for å si at EMF er den definitive årsak.
Hvorfor Hybrid Cars?

Hybrid biler har en eller flere elektriske motorer som kan brukes til å starte bilen, gir ekstra kraft eller, i tilfelle av full hybrid biler, gir den eneste drivkilde for lav hastighet akselerasjon. Den elektriske motoren produserer en vekselstrøm som kan drives av motoren (e) for bruk eller reverseres for å lagre elektrisk energi i batteriet. Fordi dette er en AC-system, produserer den elektriske motoren et elektromagnetisk felt. Mange hybrid bileiere vurdere tillegg av en elektrisk motor og batteri-systemet for å være årsaken til økt EMF. Men Consumer Reports 'funn synes å motsi denne antakelsen, siden ikke-hybrid biler produsert like mye som eller mer enn hybridbiler.

Anekdotiske rapporter

Vokt dere for personlige rapporter og forbruker blogger som sier de har brukt hjemme-elektromagnetiske leserne til å ta opp EMF eksponering. Se etter rapporter fra vitenskapelige organisasjoner som ikke bare er opplært til å bruke disse instrumentene, men også bruke de beste virkemidler under de strengeste forhold
Bottom Line:. Er Low Level EMF Dangerous

Mens noen hybrid bileiere har rapportert høyt blodtrykk eller økt søvnighet når i hybridbil, har det ikke vært noen konkluderende studier som tyder på at EMF nivåer produsert av bilen forårsaket disse symptomene. Ifølge Verdens helseorganisasjons internasjonale EMF-prosjektet, "Til tross for omfattende forskning, til dags dato er det ingen bevis for å konkludere med at eksponering for lave nivå av elektromagnetiske felt er skadelig for menneskers helse."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105434.html

Previous:
Next:

hybrid Cars