Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hybrid motorkomponenter

Hybrid elektriske biler, lastebiler og SUVer er stadig i popularitet med nye modeller introdusert hvert år. Disse kjøretøyene gi sjåførene økt drivstofføkonomi uten å ofre kraft eller rekkevidde og bidra til å redusere bruken av bensin mens produsere færre skadelige utslipp fra kjøretøy eksos. Hybrider gjøre alt dette ved hjelp av noen viktige motordeler. Batteri

En av de viktigste delene av en hybrid motor system er batteripakken. Denne store, oppladbart batteri lagrer elektrisitet som driver bilen når den elektriske motoren er i bruk, og lagrer energien som genereres under bremsing. I noen hybrider, blir batteriet også strøm fra gass-motoren når det ikke er nok strøm til å kjøre på elektrisitet alene eller når ekstra kraft er nødvendig for visse krevende kjøreforhold.
Electric Motor
med

Hybrider bruker også en elektrisk motor for å overføre elektrisitet som er lagret i batteriet til bilens drivverk. Noen hybrid motorer bruker en sentralisert elektrisk motor, mens andre benytter en serie av motorer, noen ganger montert direkte på bilens hjul hvor kraften er nødvendig for å produsere bevegelse. Mens elektriske motorer som brukes i hybrid motorer er vanligvis vurdert i forhold til sin produksjon i kilowatt, er dette tallet noen ganger konvertert til hestekrefter for sammenligning med konvensjonelle bensinmotorer.
Gas Engine

Den andre store delen av en hybrid kjøretur tog som kombinerer med elektrisk motor for å produsere strøm er bensinmotor. Disse er vanligvis små motorer med fire eller færre sylindre. Men i sin drift, ligner de typiske bilmotorer, bruker bensin for å produsere interne forbrenning og kjøre bilen direkte eller drive en generator.
Generator

I enkelte hybrid motorer, gass-motor driver en generator som igjen fyller opp batteriet med strøm. I disse bilene, kjent som serier hybrider, driver bare den elektriske motoren faktisk bilen. Imidlertid kan strømtilførselen til den elektriske motoren kommer fra elektrisitet som allerede er lagret i batteriet, eller ny elektrisitet satt der ved bensinmotor via generatoren.
Computer
< p> Hybrid motorer har også en elektronisk styreenhet (ECU) som bestemmer hvilke energikilder er best under visse forhold. En hybrid er CU styrer bryteren mellom bensinmotor og elektrisk motor automatisk og synkroniserer motoren med girkasse for maksimal drivstoffeffektivitet. Mest hybrid motorer bruker sin ECU til å gi data, for eksempel rekkevidde og miles per gallon, til sjåføren gjennom en elektronisk dashbordet displayet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105370.html

Previous:
Next:

hybrid Cars