Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan overføre kontakter til en Prius

Hvis du ønsker å kjøre trygt, bør du bruke den innebygde høyttaleren som følger med Toyota Prius. Selv om du kan ringe direkte fra mobiltelefonen og høre den som ringer i høyttalerne hvis telefonen og bilens lydsystem er tilkoblet via Bluetooth, er det lettere å overføre kontaktene til bilens minne og ringe dem fra navigasjonsskjermen. Prosessen er ikke vanskelig. Du trenger
Bluetooth-aktivert mobiltelefon
Vis flere instruksjoner
en

Slå på Toyota Prius. Hvis du ikke ønsker å slå av motoren på, kan du la den stå i ACC-modus.
2

Koble mobilen til bilens navigasjonssystem via Bluetooth. Hvis du klarer å koble telefonen til bilen, varsler Prius display deg at en Bluetooth-tilkobling er opprettet.
3

Finn og trykk på den lille "Info"-knappen. Det vil være i nærheten av navigasjon displayet.
4

Trykk på den lille "Telephone" knappen du ser på Prius navigasjon skjerm.
5

Trykk på "Innstillinger" på den resulterende skjermen og bruk piltastene for å finne den "Transfer Phone data".
6

Trykk på "Start Transfer"-knappen i Transfer Phone data delen. Velg "Skriv" på displayet for å unngå å få doble oppføringer. Prius datamaskin venter nå på kontakter som skal sendes via Bluetooth. Det kan ikke trekke dem fra mobiltelefonen din automatisk.
7

Velg hvilke kontakter du vil sende fra mobilen din, og velger å sende dem via Bluetooth. Prosessen varierer fra telefon til telefon, men i moderne telefoner Bluetooth er vanligvis lett tilgjengelig fra en Main eller Innstillinger-menyen.
8

Koble telefonen fra bilen og teste om alle kontaktene er riktig lagret i Prius minne. Gjør en test samtale for å sjekke om alt fungerer som forventet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105551.html

Previous:
Next:

hybrid Cars