Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Om fordelene med en hybridbil

Siden 1990-tallet har hybridbiler solgt i USA. Utvikling gjennom årene har økt kjørelengde, forbedret holdbarhet og gjort bilene lettere tilgjengelig for et bredere publikum. En rekke bilprodusenter og forhandlere fremme de ulike fordelene ved å investere i en hybrid bil i stedet for en tradisjonell forbrenningsmotor kjøretøy. Fordeler ved å kjøpe og kjøre en hybridbil spenner fra enkle økonomi til positive miljømessige konsekvenser. Funksjoner

Sammenlignet med tradisjonelle biler, har hybridbiler bedre gass kjørelengde. Denne fordelen er åpenbar med de høye kostnadene for bensin. Ifølge Car and Driver Magazine, får gjennomsnittlig hybrid 10 til 15 flere miles per gallon enn tradisjonelle biler.
Fordeler

Under første del av det 20. århundre, den amerikanske regjeringen innførte en skatt incentivprogram for de borgere som har kjøpt hybridbiler. Skattelettelser varierer fra $ 250 til $ 3,4000 for enkeltpersoner og familier. USA også er tilgjengelig for å utnytte bilpool baner for hybridbiler.
Betydning

regenerative bryte systemet som brukes i hybridbiler også produserer fordeler. Dette systemet bruker den kinetiske energien til avtagende bevegelse for å hjelpe strøm fra bilbatteriet. Dette betyr bremsene vare lenger og batteriene bruker mindre gass for å lade opp.
Hensyn

Den gjennomsnittlige hybridbil produserer ca 3,5 tonn karbon-utslipp per år i henhold til US Environmental Protection Agency. En tradisjonell forbrenningsmotor produserer over sju tonn utslipp per år.
Potential

En åpenbar fordel å kjøre en hybridbil er den del av tankene det gir. En hybrid bruker en kombinasjon av batteridrevne brenselceller med en drivstoffgjerrig bensinmotor. Mens det opererer i stor grad på batteristrøm, kan det være byttet til gasskraft enkelt. Det betyr at sjåføren er mindre sannsynlig å bli strandet enn andre elektriske biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105284.html

Previous:
Next:

hybrid Cars