Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Forskjell i en Prius og en Prius Touring

The Toyota Prius har vært en av de bestselgende hybridbiler på markedet, ifølge Car and Driver. Hybrid biler kan kjøre på strøm mens du kjører ved hastigheter under 40 km /h og bytte til bensin-strøm når du kjører over 40 mph. De elektriske batteriet lades ved hjelp av et avansert bremsesystem. Prius ble først introdusert i 1997, og først solgt i USA for 2001 årsmodell. I 2007 mottok Prius en ny trim nivå, kalt Touring. Motor og drivverk

Prius kom i en base nivå og touring. Komponenter i motoren, var imidlertid den samme. De hadde en 1,5-liters, firesylindret 76 hestekrefters motor med 50 kilowatt elektrisk motor levert av en nikkel-metall hydrid batterier. Bilen fikk 60 mpg i byen og 51 mpg på motorveien. Drivstofføkonomi var verre på motorveien, fordi når du kjører på motorvei-hastigheter, den hybrid-motoren byttet til bensin makt. Begge bilene er også utstyrt med en kontinuerlig variabel transmisjon, som ble designet for å forbedre akselerasjon og utstyr veksling.
Interiør Options

interiør alternativer var de samme. Tilgjengelige innvendige oppgraderinger inkludert skinnstoler, premium lydanlegg med XM Satellite radio, Bluetooth, ryggekamera og skinninteriør rattet. Mulighet til å installere baksetet DVD-spillere var også tilgjengelig. Dashbordet hadde en metall utseende og var ikke tilgjengelig i alle tre-trim styling.
Forskjellene

motsetning til de fleste andre fasiliteter, elementene er spesifikke for touring utgaven var ikke tilgjengelig som individuelle oppgraderinger. Touring-utgaven inneholdt økt håndtering rundt svinger og bedre kontroll på riksveg hastigheter som følge av sin sport-avstemt fjæring, som ikke var tilgjengelig på grunnmodellen. Den Touring-modellen hadde også 16-tommers lettmetallfelger i stedet for 15-tommers felger på grunnmodellen. Touring-modellen hadde også en større hekkspoiler, og oppgradert frontlys og tåkelys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105456.html

Previous:
Next:

hybrid Cars