Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Ulempen med hybrid biler

For alle sine fordeler og for alle de gode ting de kan gjøre for miljøet, hybrid biler er ikke perfekt. Deres teknologi er fortsatt blir forbedret, og mens de kan bane vei for fremtiden, mener ekspertene de vil til slutt bli passert av hydrogen eller metan drevet kjøretøy. I mellomtiden, det lønner seg å være klar over ulempene med hybridbiler og for å måle dem mot de konkrete fordelene som kommer fra å eie dem. Lagt Sticker Pris

Den første og mest åpenbare ulempen med en hybridbil er at det koster mer enn en vanlig bil. Dens design er mer komplisert og krever ekstra kostnad under produksjon, som er gått videre til forbruker. Generelt sett, kjører en ny hybrid ca $ 4000 til $ 6000 mer enn en sammenlignbar non-hybrid modell. Riktignok betyr drivstofføkonomi vil du sannsynligvis spare mer enn det over livet av bilen, men det fortsatt bærer nevne for kjøpere på et budsjett.
Høyere reparasjonskostnader

I tillegg til kostnadene ved produksjonen, hybridbiler inneholder komponenter - særlig batteriet og drivverk - som er vanskelig å erstatte eller reparere. Ikke bare er de dyrere, men mange mor-og-pop mekaniker butikker er ikke satt opp til å håndtere hybrid komponenter. Reparasjoner må derfor gjennomføres på giverens mye og er sannsynlig å kjøre høyere for å dekke dyrere komponenter. Også, fordi komponentene er mer kompliserte, kan de brytes ned mer ofte, noe som ytterligere bidrar til å reparere regninger. Mange ganger, vil produsentene tilby utvidede garantier for å countermand dette (spesielt for batteri). Spør forhandleren om detaljene hvis du kjøper en hybrid.
Ytelse

Hybridbiler ikke utfører beviselig verre enn andre biler på mange områder , og i drivstofføkonomi de ikke kan slå. Men, forblir deres akselerasjon et problem: de rett og slett ikke kan få opp til hastighet med samme briskness at bensin biler kan. Dette er sjelden av noen stor konsekvens når du kjører på overflaten gatene, men for motorvei kjøring, kan det være en bekymring.
Farer i Ulykker

Hybrid bilbatterier er mye kraftigere enn batteriene på normale biler. Noen ganger, når det er en ulykke, og batteriet er skadet, kan det komplisere arbeidet med å frigjøre folk fra fanget bil. Spenningen som går gjennom batteriet er meget høy, noe som kan skade den driver eller noen kommer til hjelpe ... gjør ulykker en større fare selv om du dukker opp fra kollisjonen uskadd.
produksjonen gjelder

Fra et økologisk ståsted, hybrid biler gjør mye fornuftig. Men siden deres komponenter ta lengre tid å produsere, forekommer de ekstra kostnader på samlebåndet ... noe som betyr at fabrikkene produserer mer forurensning når du oppretter dem enn de kan hvis de var å lage en normal bil. Eksperter mener at reduksjonen i karbonutslipp fra hybrid kort lett overstiger den ekstra forurensning av samlebåndet, men det fortsatt begrenser den sterkeste argumentet for å kjøpe en:. Et sunnere miljø

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105274.html

Previous:
Next:

hybrid Cars