Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan bruke Zip Bil

zipcar er en bil-deling selskap som nylig fusjonerte med Flexcar, en bil-deling selskap basert i Seattle, Washington. Bildeling er en effektiv og, avhengig av den enkelte situasjon, kostnadseffektiv måte å fillingtransportation behov. Det er mange misoppfatninger om bildeling, og noen tror det er en svindel, og andre mener at det er dyrere enn det faktisk er. Instruksjoner
en

Bestem hvorvidt zipcar er for deg. Bildeling hjelper miljøet ved å redusere mengden forurensning som bensin årsaker. Dessuten er bildeling kostnadseffektivt for folk som sjelden trenger et kjøretøy. Du kan dra nytte av zipcar hvis: - Du bor i et område med mange offentlige transportsystemene alternativer eller bor i et område hvor du er i stand til å gå mest over alt du trenger å gå - Du liker ikke å kjøre bil og unngå det når det er mulig.. - Du bor i en by eller et tettsted og parkering er svært dyrt hver måned -. Du trenger bare en bil for dagligvarer, slik at du kan transportere en stor mengde varer -. Når du reiser deg sterkt foretrekker buss, tog, vanlig, eller noen annen form for transport som ikke involverer kjøring -.. Hvis du er avhengig av bilen for å få til å fungere, eller hvis du bor i et område hvor kjøring er den eneste transport alternativet, kan zipcar ikke være for deg

2

Gå til Zipcar.com. Til venstre vil du se flere oransje tappene. Velg fanen som sier "Finn biler." Dette vil tillate deg å finne ut hvorvidt zipcar er tilgjengelig i din by. Zipcar er tilgjengelig i mange amerikanske byer på øst-og vestkysten. Zipcar er også tilgjengelig i London. Når du har oppdaget zipcar er i byen din, er du klar til å registrere deg.
3

Gå tilbake til hovedsiden. Du vil se en oransje fanen til venstre som heter "Bli medlem". Velg den kategorien. Du vil bli bedt om å gi informasjon. Fylle ut alle skjemaene som er gitt for deg. Når du har sendt all informasjonen zipcar vil sende deg ditt kort. Imidlertid er arbeidet ditt på nettsiden ikke ferdig. Les FAQ (Frequently Asked Questions) delen, lære så mye om prosessen som mulig, slik at du vil være klar når Zipcard kommer.
4

Når du mottar kortet du er klar til å bestille zipcar. Å reservere en zipcar, bare logge inn på din konto på zipcar hjemmeside. Du kan gjøre dette ved å bruke ID-nummer, som vil være på den nederst i venstre hjørne av Zipcard din og passordet ditt, som zipcar vil gi til deg. Du kan deretter velge spesifikke nabolag. Zipcar vil gi en liste over biler tilgjengelig i det nabolaget. Informasjonen som er gitt omfatter tverrgatene, gjør og koste på bilen, og timene at kjøretøyet er tilgjengelig. De fleste biler er mellom $ 9,50 og $ 10,50 i timen.
5

Når du har valgt en bil klikk "Reserve". Din reservasjon er nå fullført. På riktig tidspunkt å gå til riktig sted og bruke kortet til å komme inn i bilen. Det er en skanner på frontruten. Bare holde kortet opp til frontruten og bilen vil låse opp. Retninger er på skanneren også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105258.html

Previous:
Next:

hybrid Cars