Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Fordeler av elektromagneter

Elektromagneten har ført til oppfinnelser og gjennombrudd i energi og medisin som er vidtrekkende og langt fra fullt ut realisert. Dens makt er begrenset bare av menneskelig fantasi, med implikasjoner som en fornybar kilde til makt for kjøretøy fremdrift og bildeteknologi. Hvordan vi bruker denne teknologien fremover kan være nøkkelen til energi uavhengighet og kanskje lengre levetid. Magneter som arbeidere

Magnetiske komponenter har en fordel over ikke-magnetisk utstyr som er utformet for å utføre lignende funksjoner, ved at magnetiske komponenter krever ingen kontakt med objektet for å fungere. De produserer en kraft og fortsette å fungere gjennom vegger, rør og transportbånd, blant andre. Dette enkle faktum gjør Magnetic Resonance Imaging (MRI) maskin, et medisinsk gjennombrudd i diagnostisering skader på kroppen, det er mulig.
Life of magneten

Elektriske også har konstant styrke over deres levetid, og har en mye lengre levetid enn ikke-magnetisk utstyr. Magnetiske maskin systemer, for eksempel, mister 0,5 prosent av sin styrke for hver 100 års levetid i ideelle forhold. Elektromagneter kan også tåle operative temperaturer opp til 600 grader Celsius uten å miste kraft eller funksjonalitet.
Controllable Strøm

Power er i stand til å bli kontrollert i en mye mer behendig måte enn med andre magneter, ved at en elektromagnet er ikke bare en enkel "av og på" del av utstyret, men har en større bredde av styrke. En elektromagnet kan også være "skrudd av", mens andre magnetiske maskiner er rett og slett "på" hele tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105359.html

Previous:
Next:

hybrid Cars