Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Komponentene i en Hybrid Electric Vehicle

Strøm og bensin kombineres for å drive en hybridbil, bedre drivstofføkonomi og redusere oljeavhengighet. Med bruk av elektrisitet og kinetisk energi (opprettet av bilen når den beveger seg), kan en bil kjøre nedover veien med betydelig mindre drivstoff. Mens det ultimate målet er å ha disse bilene være 100 prosent drevet av elektrisitet, har hybrider gått langt i å fremme drivstoff bevaring. Hva er en Hybrid?

En hybrid, også kjent som en hybrid-elektrisk bil (eller HEV), kombinerer en bensinmotor med en batteridrevet elektrisk motor for å øke drivstoffeffektiviteten. Hybrider typisk lagrer energi skapt av bilens bevegelse inn i batteriet, og den elektriske motoren gir en effektøkning under akselerasjon, kjørefelt bestått eller åser. Hybridbiler vanligvis ikke idle, og i stedet slå på og av automatisk når bilen stanser og går, og dermed spare energi.
Full Versus Mild

Av de hybrider i markedet, er det to typer: full og mild. Både bensinmotor og elektrisk motor hjulene på en full hybrid, noe som gjør at bensin motoren slås av når bilen går på tomgang. Toyota, Lexus og Ford bruke full-hybrid teknologi. I milde hybrider, øker den elektriske motoren bensin motor når den trenger mer strøm, noe som resulterer i den automatiske shut-on/shut-off funksjonen anerkjent i noen hybrider. General Motors er mest kjent for å bruke mild hybrid teknologi.
Batterier

Kinetisk energi, eller energien i bevegelse, brukes til å holde den elektriske batteriet ladet på hybrid. Når føreren bruker bremsene, sender dette en kostnad til bilens batteri. Noen hybrider garner energi fra bensinmotor ved å feste en spinnende elektrisk generator på enheten. I motsetning til myten, trenger hybridbiler ikke trenger å være koblet til batteriet er fulladet. Batteriene er laget for å vare hele livet av kjøretøyet, eller 150 000 til 200 000 miles.
Bensinmotor

bensinmotor er den delen av hybrid som ligner sin tradisjonelle motstykke, den gassdrevne kjøretøy. Det er akkurat som du ville finne på en tradisjonell bil, bortsett fra at det er mindre, og dermed krever mindre drivstoff for å fungere.
Electric Motor

Før hybrider, elektriske motorer ble vanligvis brukt til makten mindre enheter som vifter, datautstyr og skrivere. Gjennom det som kalles "regenerativ bremsing," bremsing og akselerering skape en jevn strøm av energi. Med hjelp av bilens hjul, er motoren fungerer som en generator, og energien normalt bortkastet fra bremsing og kystfart utnyttet.
Anbefalt Kjøretøy

De fem hybrider rangert av Environmental Protection Agency i 2008 er, i rekkefølgen av drivstoffeffektivitet: Toyota Prius, Honda Civic Hybrid, Nissan Altima hybrid, Ford Escape Hybrid og Mazda Tribute Hybrid. Kjente hybrid sport nyttekjøretøyer (SUV) og minivans inkluderer Toyota Highlander, Lexus RX 400h, Ford Escape, Mercury Mariner, og Saturn Vue Green Line. Flere hybrider på markedet, og mange flere blir unnfanget, fra det enkle til det luksuriøse og sporty.
Hensyn

Mens hybrider er et stort skritt fremover for vår nasjons drivstofføkonomi, de fortsatt bruke bensin, en begrenset ressurs. I tillegg trenger bilene koste betydelig mer enn sine bensindrevne kolleger. Den elektriske batteriet i bilen legger betydelig vekt på hybrider, som senker bilens drivstofføkonomi. Plug-in hybrider (PHEVs), som nå er i markedet, ansetter en enda større batter pakke som drastisk reduserer behovet for bensin. Ekstra kraft kan utnyttes ved å plugge bilen til en stikkontakt, derav navnet "plug-in" hybrid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105276.html

Previous:
Next:

hybrid Cars