Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Fakta om Hybrider

Hybridbiler kombinerer en forbrenningsmotor og en elektrisk motor som kraftkilde. Ved hjelp av en elektrisk motor og batteri lagringsplass gir maksimal drivstofføkonomi, noe som skaper mindre avhengighet av ikke-fornybare ressurser (gass) og mindre forurensning. Typer
p Det er tre typer hybridbiler: Milde hybrider bruker en elektrisk motor og batteri for å bistå forbrenningsmotor. I en full hybrid, kan den elektriske motor og forbrenningsmotor arbeider uavhengig eller sammen. I en plug-in hybrid, er den interne forbrenning bare en backup til de viktigste oppladbare motor og batteri system.
Funksjon

Alle hybrider er stadig å trekke fra eller opplading batteriet. En sofistikert datasystem velger riktig motor (gass eller elektrisk) for å maksimere drivstofføkonomien samtidig opprettholde makt.
Egenskaper

Hybrid biler er konstruert for å operere med den enkle konvensjonelle biler, og ikke krever noen spesiell driver opplæring. De kan operere i samme forhold og temperaturer som noen annen bil.
Fordeler

Hybrider kan gi opptil 30 prosent drivstoffbesparelse eller mer sammenlignet med bensindrevne kjøretøy.
Fun Fact

Noen av de mest populære modellene inkluderer Toyota Prius, Honda Civic Hybrid, Ford Hybrid Escape og Chevy Malibu Hybrid.

Potensielle

Produsenter spår at innen 20 til 40 år, vil de fleste biler være hybridmodeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105332.html

Previous:
Next:

hybrid Cars