Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hva gjør en bil en hybrid?

En hybridbil er en bil som bruker to eller flere kilder til motorteknologi for å skape framdriftsmaskineri energi. De grunnleggende komponentene i en hybrid bil arbeide sammen for å oppnå drivstoffeffektivitet og høy ytelse. Hybridbiler dele flere felles faktorer. Les videre for å lære hva som gjør en bil en hybrid. To ulike motorer

Hybridbiler har to forskjellige motorer, oftest en bensin motor og en elektrisk motor. Hvordan disse to motorene jobber sammen varierer på hvor mye strøm som er produsert fra hvilken motor.
Regenerativ bremsing System

regenerative bremsesystemet gjør at hybridbil å utvinne energi og oppbevare det i batteriet. Den elektriske motoren fungerer som en generator og lader batteriene mens hybrid er bremse ned for å stoppe.
Idle-Off Feature

En hybridbil slås av gassen motoren når den ikke er i bevegelse og slår den på igjen når bilen begynner å akselerere. Mens du er fastlåste i rushtrafikken, stoppet på rødt lys eller i kø på drive-thru, det gassdrevne motoren automatisk slås av.
Strøm Assist Evne

hjelpemotor muligheten oppstår når en motor hjelper den andre utføre full funksjon av kjøring. En bensinmotor lading av elektriske batteriet mens du kjører er et eksempel på makt bistå.
Lette materialer

Hybrid biler er produsert fra lette metaller, som aluminium og magnesium, eller lette komposittmaterialer som karbonfiber. Disse lette materialer øke effektiviteten av hybridbiler, forårsaker dem til å bruke mindre energi til å akselerere og øke gass kjørelengde.
Med lav rullemotstand Dekk

Mens dekkene på konvensjonelle biler er deigned å gi en jevn ride, mindre veistøy og mer trekkraft, dette føre til en overraskende mengde drag. Hybridbiler bruker spesielle dekk som er både stivere og blåses opp til et høyere trykk enn vanlige dekk, så de forårsaker omtrent halvparten av drag av den vanlige dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105291.html

Previous:
Next:

hybrid Cars