Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hva er farene ved Hybrider?

I de senere årene har hybridbiler fått i salg fordi de sparer sjåførene penger på gass og forbli miljøvennlig i forhold til tradisjonelle biler. Samtidig kan disse kjøretøyene forårsake betydelige problemer for mekanikk, redningsarbeidere og fotgjengere på grunn av ulike elementer som finnes i hybrider. Bli bevisst disse hybridbiler, slik at du kan holde familien din trygg mens ut på veiene. Mekanikk

Siden hybridbiler operere på en elektrisk strøm, må mekanikk vær forsiktig når du arbeider med dem. Toyota Prius, for eksempel avgir 276 volt, mens tilsvarende Honda hybrider slipper ut 144 volt. Ifølge den Automotive Service Association, kan 60 volt drepe et menneske, slik at en stor del av fare finnes med disse kjøretøyene. Hovedproblemet oppstår fordi disse kjøretøyene begynner selv å lade batteriene når de begynner å få lavt, med mindre mekanikeren helt immobilizes dem. Derfor kan mekanikerne ikke begynne å jobbe på disse kjøretøyene før de har fulgt de riktige sikkerhetsprosedyrer.
Rescue Workers

elektrisk strøm som kjører hybridbiler gjøre det vanskelig for redning arbeidere å komme til ofrene i enkelte tilfeller, siden de kan ikke bare begynne å skjære bort på bilen for å fjerne driveren. Ved hjelp av hydraulisk verktøy for å klippe en person ut av en hybridbil kan føre til elektriske støt, så arbeiderne må forsøke å koble fra batteriet før å hjelpe offeret. Disse arbeiderne har nå lært å kutte taket av bilen når de ikke kan få tilgang til batteriet, i stedet for døren, siden du vil finne de fleste av de elektriske ledningene innsiden av døren.
Fotgjengere

Siden hybridbiler gjøre svært lite støy, kan fotgjengere har problemer med å høre dem nærmer seg. Dette er fortsatt et særlig stort problem for svaksynte personer, som de avhengige av deres følelse av å høre for å unngå ulykker. Selv seende fotgjengere kunne kjøre inn i disse problemene dersom de stole utelukkende på deres følelse av å høre før du går ut i gaten.
Batterier

Selv om mange mener at hybrider forbli helt miljøvennlig, batteriene fortsatt inneholde elementer, som nikkel, som kan skade miljøet. Når hybridbiler blir mer utbredt, kan dette bli et problem, spesielt hvis folk ikke resirkulere batteriene. Toyota gir sine kunder $ 200, som av mars 2011 hvis de kommer tilbake et batteri for gjenvinning, som kan hjelpe med dette problemet i fremtiden. Selv om disse batteriene kan gjøre mindre skade enn tradisjonelle blybatterier, gjør de fortsatt utgjøre et problem hvis ikke avhendes på riktig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105526.html

Previous:
Next:

hybrid Cars