Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Ulempene ved Hybrider

Den hybridbil er et forsøk på å dempe bensinforbruket ved å kombinere en elektrisk bil med en gass-drevet kjøretøy, som kan bidra til å kutte drivstoffkostnadene ved å redusere forbruket. Disse kjøretøyene gjør tilbyr fordeler, men du bør vurdere ulempene så vel før du gjør beslutningen om å kjøpe en hybrid. Veie fordeler og ulemper med en hybridbil og en tradisjonell gassdrevne kjøretøy å ta den beste avgjørelsen for ditt budsjett og familie. Pris

En hybridbil er et dyrere alternativ når du kjøper en ny bil. Ifølge Alle hybrid biler, en hybridbil koster $ 2000 til $ 5000 mer enn en bensindrevet bil per oktober 2010. For forbrukere som søker etter en økonomisk bil å kjøpe for familien, kan høyere pris sette hybrid utenfor rekkevidde.

Forbrukerne kan få høyere pris tilbake med gass besparelser, men bilene ikke helt eliminere gass forbruk. Byens sjåfører opplever de største gass besparelser, mens du reiser på motorveier fortsatt brenner samme mengde bensin som en tradisjonell bil med samme motorstørrelse. Hastigheten på landeveiskjøring krever at bilen skal bruke bensin motor, mens den elektriske motoren lades, ifølge Car Kjøpetips. Hybridbiler kan få noen drivstoff besparelser over større kjøretøy med mindre størrelsen på hybrid bensin engine.Therefore, kan det ta betydelig lengre tid å hente inn høyere pris for en hybrid for sjåfører som bruker motorveier i sitt daglige pendle. Forbrukerne bør vurdere kjørevaner før viljen til å kjøpe en hybridbil.
Batteribytte

Batteriene i en hybrid bil er dyrere å erstatte enn de i en tradisjonelle gassdrevne kjøretøy batteri. En hybridbil bruker batteriet til å drive bilen oftere enn en gass bil, men bilen ikke lade batteriet når elektrisk kraft ikke er i bruk, i henhold til hybrid-biler.

Ytelse

akselerasjon av hybridbiler er tregere enn tradisjonelle gass-drevne biler. For noen forbrukere, er ytelsen av kjøretøyet like viktig som gass kjørelengde hensyn. Den hybridbil gir gass besparelser i trafikken når bilen bruker batteri for å drive bilen, men når sjåførene prøver å akselerere fra et stopp på en raskere hastighet, spark bensinmotor i og reduserer besparelser.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105451.html

Previous:
Next:

hybrid Cars