Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Miljømessige fordelene med hybrid biler

De miljømessige fordelene med hybrid biler er mange. De kan gjøre underverker for å kutte ned på forurensning og skade på verdifulle økosystemer. Selv om kostnadene er fortsatt høyere enn vanlige biler, er støtte for nye teknologier og grønn infrastruktur for USA gjør mange mennesker ta en titt på disse miljømessige fordeler. Mange bil selskaper har implementert teknologien på grunn av forbrukernes etterspørsel og utallige organisasjoner finner at bruk av en hybridbil er en av de beste måtene å positivt påvirke miljøet. Fordeler

Den mest grunnleggende miljøgevinst av hybrid biler er mangelen på forurensning forårsaket av utslipp av karbondioksid. Basert på en rapport fra US Department of Energy, en tradisjonell bil fra 2007 bruker 344,8 liter bensin for å kjøre 10 000 miles. En hybridbil fra samme år bruker bare 263,2 liter gass for samme distanse. I tillegg viste den samme rapport at en hybrid bil produsert bare 294 gram karbondioksid per mil. Det er 158 mindre enn en tradisjonell bil.
Potential
p Hvis forbruket av bensin fortsetter på frekvensen den har i første del av det 21. århundre, oljereserver vil ikke dekke etterspørselen. Ifølge International Energy Agency, vil det ikke være noen ekstra olje kapasitet innen utgangen av 2013. De anslår vi må begynne å banke nye brønner over hele verden. Dette vil skade sårbare økosystemer på alle forskjellige nivåer i næringskjeden. Ved å bruke hybridbiler, er oljeforbruket reduseres, og dermed redusere behovet for dette nivået av bensin.
Betydning
p Som flere og flere hybrider delta i bil flåte på veien, vil det faktum at de bruker mindre karbondioksid fortsetter å ha effekter på forurensningsnivået ved motregning det som tidligere ble brukt. Som auto selskaper generere mer inntekter fra salg av hybridbiler, vil de fortsette å fremme teknologi og produsere flere modeller, anspore enda flere folk til å kjøpe de bilene som vil oppveie enda flere utslipp. Det skaper en enkel årsak og virkning loop.
Hensyn

Ifølge US Public Interest Research Group, smog fra tradisjonelle biler rammet en all time high tidlig i det 21. århundre . En studie i 41 stater og District of Columbia viste at luftforurensningen i store byer økte 90 prosent i det forrige tiåret. Hybridbiler begrense bidrag til den urbane smog problem.
Egenskaper

En funksjon av hybridbiler er regenerativ bremsing. Regenerativ bremsing er essensielt for funksjonen av hybrid-bil i at det reduserer hastigheten ganske enkelt ved å overføre den kinetiske energi til elektrisitet for batteriet. Dette betyr at den normale bremseklossene skal vare lenger, kutte ned på forbruket av en annen disponibel del som brukes i moderne biler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105283.html

Previous:
Next:

hybrid Cars