Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Positivt og ulemper av plug-in hybrider

Plug-in hybrider utgjør en stor innovasjon miljøvernere som de tilbyr høy gass kjørelengde og dermed mindre drivstofforbruk. De ligner på vanlige hybrider - med både en elektrisk og bensin motor - men batteriet lades via en ekstern kilde, heller enn internt gjennom bensin motor. Debatten fortsetter over plug-in hybrider og hva de kan tilby til sjåføren. Pros-Kostnader

Lade batteriet via elektrisitet - fra strømnettet som går til hjemmet ditt for eksempel - er billigere enn gjennom petroleum kilden som brukes i en tradisjonell hybrid, ifølge en amerikansk News and World Report. Lade batteriet bruker over natten off-peak time elektrisitet som koster lest enn de respektive kostnaden av gass som ville gå mot lading av batteriet.
Pros-Environmental

Lade batteriet via strømnettet er gunstig for enkelte miljøvernere. På denne måten trenger du ikke bruke noen petroleum å lade batteriet, noe som betyr at gassforbruket reduseres ytterligere generelle og derfor upping den generelle grønt bilde av hybrider. Avhengig av størrelsen på batteriet, kan dette bety en betydelig forskjell i drivstofforbruket, ifølge Treehugger.com (en miljømessig nettside).
Pros-korte avstander

plug-in hybrid er best passer for førere av korte avstander. Siden du trenger å finne et uttak for å lade batteriet, lengre turer blitt vanskeligere enn de er med tradisjonell bensin, hvor du kan bare fylle bensin på bilen. Med korte turer og lading av batteriet via elektrisitet, ender du opp med å bruke svært lite samlet bensin.
Cons-Performance

Plug-in hybrider har større batteripakker enn tradisjonell seg. Dette betyr at de er tyngre, tar mer plass, og senk den generelle ytelsen til hybrid. Som hybrider har allerede skapt bekymringer om svakere motorer fra elektriske motorer, blir dette problematisk for sjåfører som prioriterer ytelsen til bilen.
Cons-Cost

Plug- i batteriteknologi er ganske dyrt, ifølge US News and World Report. Tradisjonelle hybrider allerede bære en betydelig prislapp og den ekstra kostnaden, kombinert med de andre cons, kan fraråde forbrukernes interesse i plug-in hybrid.
Cons-Convenience

Med en plug-in hybrid, er pre-planlegging er nødvendig hvis du vurderer en langdistanse tur. Du må alltid vite hvor din neste kostnad kommer fra. Frykt for å bli strandet uten en kostnad er en legitim bekymring for det potensielle markedet for plug-in hybrid eiere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105411.html

Previous:
Next:

hybrid Cars