Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Levetid for en hybridbil batteri

Batteriet i en hybridbil er hva lagrer kraften som gjør at den kan være mer drivstoff-effektive og skånsomme mot miljøet enn en 100-prosent gass-drevet motor. Så en hybrid eieren er forståelig bekymret for at batteriet varer så lenge som mulig. Mange produsenter av hybridbiler garantere et minimum antall miles eller år at batteriene skal vare, og forskning fortsetter i å forbedre levetiden av hybrid-batterier som populariteten til hybridbiler fortsetter å stige. Bilprodusentenes garantier

hybridbil batteri er anslått å vare mellom 150.000 og 200.000 miles. Bilprodusenter dekke sine batterier for omtrent åtte år --- i noen tilfeller lenger. For eksempel gir Toyota en eight-year/100 ,000-mile garanti på sin hybrid bilbatterier, mens Honda tilbyr en eight-year/80, 000 kilometer garanti på hybrid bilbatterier det gjør.
Southern California Edison Test

I 2008 annonserte batteri leverandør Southern California Edison (SCE) at det hadde vist et litium-ion batteri med en 180 000-mile levetid og minimal forverring over løpet av to og et halvt år . Dette ble bestemt ved å teste batteriet i en kommersiell varebil, og batteripakken brukte var bare en sjettedel av den gjennomsnittlige batteri størrelse som brukes i hybridbiler. På grunn av slike resultater, forutsatt at US Department of Energy SCE med en vanlig størrelse lithium-ion bilbatteri for å teste den for personbil bruk.
Replacement
< p> En annen bekymring om hybrid-batterier --- i tillegg til levetid --- er erstatning. Som hybrid biler er fortsatt relativt nytt, ekstra batterier er dyre og --- utenfor forretningene --- vanskelig å komme med.
Advantage

Hybrid bilbatterier- - i tillegg til drivstofforbruk og mindre forurensing de bidrar til biler --- har mer sjenerøse garantier enn bensin bilbatterier. Dette er spesielt nyttig når man vurderer at ikke-hybrid bilbatterier vanligvis må skiftes hvert tredje eller fjerde år.
Future

For nå, mer brukt hybrid bilbatterier blir tilgjengelig som en konsekvens av uopprettelig skade blir gjort til resten av kjøretøyet til ulykker. Som hybridbiler blir mer utbredt og videre forskning er gjennomført, bør en hybridbil batteri levetid kunne bli spådd med større nøyaktighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105315.html

Previous:
Next:

hybrid Cars