Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Snow Chain størrelse for en Prius

The Toyota Prius er en hybridbil som bruker en bensin og en elektrisk motor for å drive hjulene. Det er en av de mest populære kjøretøy for å eie i Amerika, og selv om den primært er beregnet for bruk city, fungerer den som en lengre avstand bilen også. Dette betyr at det kan være nødvendig for å passe kjettinger på dekkene når været lukkes inn og det er et lag av is og sne på veien. Snø Chain Størrelser

Kjettinger er lengder av koblede metall som passer rundt dekkene og gir ekstra grep i vintermånedene. De kjettinger som kreves for ethvert kjøretøy svare til dekk-dimensjon, slik at kjedet størrelse er den samme som diameteren av hjulene. Kjedene må passe skikkelig på dekkene, hvis ikke, vil de tilby bare marginalt bedre grep og kan komme av. For å unngå ulykker og potensielle reparasjoner, finne ut hvilken størrelse de bildekk er før du kjøper kjedene.
Common Tire Size

Toyota Prius har små dekk som standard utstyr, vanligvis 15 eller 16 inches. Dekk kan være opp-sized av forhandleren som et alternativ eller endring av eier, etter kjøpet, for å gi bedre grep. Prius har små dekk til å begynne med så hjulbuene ikke er designet for å ta store dekk og dekkene selv er relativt lav profil, som betyr at de har et grunt dekk vegg og er ikke beregnet for tung bruk. Det er usannsynlig en Prius ville ha dekk over 16 inches med mindre karosseriet har også blitt endret.
Reading dekkdimensjoner

Lese dekkdimensjon er veldig enkelt . Se på sideveggen av noen av dekkene og lese koden trykt eller preget på dem. Det vil lese langs linjene av P225/50 R16 91S. Det viktige her er nummeret følge R og de to tall som kommer før den. R står for radiell og er diameteren av hjulet i inches. Den radiale tallet er den viktigste tallet som det vil indikere snøen kjeden størrelse nødvendig. De to tallene før det kan også være nødvendig da dette er dekket veggen høyde. Hvis dekkene er up-størrelse, vil det være mindre plass under hjulbuene for dekk.
Hva Dekk

Teknisk, vil Prius bare kreve kjettinger for forhjulene som det er forhjulsdrevet bil. Hvis bilen vil møte tung snø og is, vil det kreve kjettinger på alle fire hjul for å levere ekstra grep.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105540.html

Previous:
Next:

hybrid Cars