Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan flytte en bil fra Los Angeles til Atlanta

Siden land eksisterer mellom Los Angeles og Atlanta, har du flere land transport alternativer. Det ene er å kjøre bilen selv. Det er ca 2175 miles mellom Los Angeles og Atlanta, som beløper seg til over 32 timer med kjøring. Avhengig av tilstand, merke og modell av bilen din, kan du enkelt bruke $ 600 til $ 700 i drivstoffkostnader. I tillegg må du kanskje betale for mat og hotellopphold, ytterligere eskalering av de totale kostnadene. For å spare tid, kan du vurdere et annet alternativ til å flytte kjøretøyet over hele landet. Instruksjoner
en

Finn en person å dele turen med. Det er sannsynlig at du ikke er den eneste personen reiser fra Los Angeles til Atlanta. Vurderer å dele turen og kostnadene med noen andre. Denne ekstra person trenger ikke å gå til Atlanta, men heller går i samme retning, noe som kan hjelpe deg å spare på noen av drivstoffkostnader. Vise og legge ut annonser for ride-deling muligheter på eRideShare og Ridester.
2

ansette en auto transporter som National Auto Transport og DAS Auto Avsendere å flytte bilen fra Los Angeles til Atlanta for deg. Kjøretøyet blir lagt til transporter s kjøretøy stativ festet til en traktor-tilhenger og kjørt til spesifisert destinasjon. Begge selskapene nevnt tilbyr elektronisk sporing, slik at du kan sjekke på den gjeldende plasseringen av kjøretøyet. Sammenligne sitater for ulike auto transportører som bruker UShip nettstedet. På UShip, registrerte transportører legger inn bud, konkurrerer om din virksomhet. Du kan velge det billigste tilbudet, og også vise anmeldelser fra andre kunder om hvert selskap. UShip er gratis å bruke. Transportselskap avgifter kan variere alt fra $ 400 til $ 1500 å sende bilen.
3

Leie en sjåfør til å flytte kjøretøyet fra Los Angeles til Atlanta for deg. For å finne en driver, plassere en annonse i en lokalavis, for eksempel "The Los Angeles Times." Drivere kreve en avgift, pluss en godtgjørelse for gass og muligens mat og hotell opphold. Ansette en enkelt sjåfør kommer med mer ansvar. Du vil være ansvarlig for forsikringen. Hvis sjåføren er i en ulykke, vil forsikringsselskapet carrier håndtere kravet. Det er nødvendig å ha sjåføren signere en kontrakt, med dato og sted for både plukke opp og slippe av. Føreren skal ha en gyldig state-utgave førerkort. Også lage en kopi av førerkort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105457.html

Previous:
Next:

hybrid Cars