Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan fjerne setet i en 2006 Toyota Van

The Toyota Sienna er en syv-passasjer minivan med tre seterader. Den annen rad av seter er avtagbart, mens den tredje raden setet ganske enkelt kan legges ned. Du kan fjerne den andre seterad hvis du trenger ekstra lasterommet til forskjellige ting. Den andre seteraden ser ut til å være ett stort sete, men det er faktisk tre separate seter. Fjerning setene fra van er enkel og bør ikke ta mer enn 15 minutter. Instruksjoner
en

Åpne begge skyvedører. Kontroller sikkerhetsbelter i midt-raden seter er hektet av. Hvis de ikke er, løsne dem. Nærmer enten utenfor sete å starte. Minst en av de ytre setene må fjernes før det midtre setet er fjernet.
2

Skyv hodestøtten helt ned og skyve armlenene opp i "Lagret"-posisjon. Ta tak i baren under den fremre kanten av setet og scoot setet helt tilbake.
3

Trekk seteryggen justere nivå finner du på påhengsmotoren kanten av seteputen, og deretter fold seteryggen på seteputen.
4

Inspiser baksiden av brettet sete. Mellom nedre kant av setet tilbake og seteputen, finner du en stropp. Trekk i stroppen og løfte den bakre delen av den brettede setet oppover. Setet er nå festet bare ved sin foran hengslene.
5

Løft hele setet rett opp for å løsne de fremre hengslene. Fjerne setet fra Sienna van og sette den utenfor eller et trygt sted.
6

Gjenta prosessen for utenfor sete på den andre siden, og deretter gjenta prosessen for det midtre setet. Fjerne enten setet er den samme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105518.html

Previous:
Next:

hybrid Cars