Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Om Hybrid Electric SUVer

Hybrid sport nyttekjøretøyer (SUV) har en stor fordel over sine Internal Combustion Engine (ICE) bare kolleger. Vekt, dårlig aerodynamikk og drivstofforbruk har vært en stor handicap på så store biler, noe som gjør den hybrid-modellen et flott tillegg blant SUV-entusiaster, en dobbel kilde til energi under samme hette som ikke bare har økt kjørelengde, men senket utslippene. Funksjon

En hybrid elektrisk SUV integrerer en konvensjonell forbrenningsmotor med elektriske batterier eller elektrisk to-lags kondensatorer som en del av et oppladbart energi lagringssystem (RESS). Energien til disse systemene er levert gjennom en regenererende bremsesystem eller elektrisk generator som driver en elektrisk motor. Bremsesystemet forvandler bokstavelig sin stopper handlingen til energi for senere bruk, vanligvis i løpet av tomgangskjøring ganger.
Egenskaper

Mest hybrid elektriske biler (HEVs) kjøre sin elektriske motorer ved å slå av forbrenningsmotor under motoren gå på tomgang som i en stopp lys. På denne tiden, går den elektriske motoren klimaanlegget, vannpumpe, servopumpe og lignende tilbehør som drives av motoren, før forbrenningsmotoren er engasjert for å gjenoppta kjøring. Denne handlingen ikke bare sparer drivstoff, men kutter ned på utslippene.
Historie

Selv HEVs traff bilen markedet i stort antall i løpet av siste del av 1990-tallet , viktige utviklingstrekk innen elektrisk hybrid system kan dateres tilbake til 1901, med Ferdinand Porsches Mixte serie-hybrid motor. Påfølgende elektriske modellene kom i 1915 (med Dual Power by Woods Motor Vehicle) og i 1931 (med et design av Erich Gaichen). Men det er Victor Wouk som tok tittelen Gudfaren av Hybrid grunn av sitt bidrag til forbedring av dobbel-drevet motor i løpet av 1960 og 1970. Det var ikke før 2004 men at den første hybrid elektriske SUV kommer på markedet med Ford Escape Hybrid.
Betydning

Populariteten til sport nyttekjøretøyer kombinert med trenger for drivstofføkonomi og lavere utslipp har tvunget samarbeid blant de viktigste bilprodusentene i verden. I 2004 nådde Ford og Toyota en gjensidig lisensavtale for å dele hybrid teknologi, noe som gjør Ford Escape hybrid mulig. Et år senere, introduserte Toyota Highlander og Lexus RX 400h hybrider. Selv om tidligere partnerskap eksisterte mellom viktige bilprodusentene, samme år General Motors, Daimler, ChryslerLLC og BMW signert Global Hybrid Cooperation pakt.
Identification

Flere hybrid SUV-modellene er nå tilgjengelig for allmennheten, inkludert Mazda Tribute, Toyota Highlander, GMC Yukon, Chevrolet Tahoe, Mercury Mariner, Ford Escape, 400h Lexus og Saturn Vue Green Line.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105270.html

Previous:
Next:

hybrid Cars