Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan kjøpe en hybrid SUV

Selv om noen miljømessige purister vurdere ideen om en hybrid SUV en selvmotsigelse, møter konseptet et reelt behov. Flere SUV hybrid-modeller, som for eksempel Ford Escape Hybrid, Lexus RX 400h og Toyota Highlander Hybrid, er populær blant familier som trenger masse plass, men likevel ønsker å forbedre sin drivstoffeffektivitet og redusere sine utslipp. Instruksjoner
en

Beregn hvor mye plass du trenger. Base anslaget på størrelsen på husholdningen din og om du tar regelmessige bil ferier eller har tenkt å bruke en SUV å bære betydelige belastninger. Hybrid SUV-modellene kommer i ulike størrelser, fra den relativt beskjedne Ford Escape til enorme Chevy Tahoe, som kan frakte åtte personer og slep opp til £ 6000 med sin V8-motor.
2

Maksimer drivstoffeffektivitet ved å tenke små. Den Tahoe og GMC Yukon hybrider får bare ca 21 miles per gallon, mens en mer kompakt Ford Escape med forhjulsdrift kan levere gass kjørelengde på 30-tallet.
3

Utdanne deg selv på nettet. Lær om de hybride SUV-modellene som er på markedet i GreenCar.com (se Resources nedenfor). Denne gratis nettsted tilbyr informasjon og karakterer på viktige saker, for eksempel service problemer, drivstofføkonomi, batterilevetid og sikkerhetsmessige hensyn.
4

Sammenlign priser for å få best mulig verdi fra bilen du kjøper. En luksus hybrid SUV, slik som Lexus RX 400h, er omtrent dobbelt så dyrt som de mer beskjedne Saturn Vue, og de fleste andre hybride SUV faller omtrent i midten av disse to ytterpunktene. Husk å faktor i verdien av Alternative Motor Vehicle Credit, hvis det fortsatt er tilgjengelig, for å bestemme den reelle kostnaden.
5

Kjøp hybrid SUV som oppfyller hele spekteret av dine behov, inkludert holdbarhet, drivstoffeffektivitet og kapasitet. Siden de fleste hybride SUV er basert på konvensjonell-motor prototyper, sammenligne de opprinnelige modellene er ikke et dårlig sted å starte. Vanligvis vil en hybrid levere om lag en tredjedel bedre drivstoffeffektivitet sammenlignet med samme bil med en konvensjonell bensinmotor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105252.html

Previous:
Next:

hybrid Cars