Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Chevy Volt Specs

The 2011 Chevrolet Volt, en plug-in elektrisk /bensin hybridbil, er ventet å være en av de mest drivstoffeffektive biler i verden. Bilen var planlagt å gå på salg i desember 2010. Et kjøp av en Chevy Volt ville kvalifisere eieren for en $ 7500 føderal skatt kreditt. Motor

Chevy Volt vil ha et litium-ion batteripakke som kan gi nok strøm til den elektriske motoren, vurdert til 149 hestekrefter, å reise 40 miles i byen. Volt kommer også med en 1,4-liters firesylindret motor som er enten drevet av bensin eller "E85" (en blanding av bensin og etanol) for å gi strøm til motoren, i stand til å reise 300 miles. En 120-volt lade ledningen kommer med bilen for å lade batteriet.
Fuel Economy

Volts bensin generator er i stand til å oppnå 40 miles per gallon når det tar over for batteripakken. Tar både bensin og elektrisitet bruk i betraktning, anslått Edmunds.com at Volt kan oppnå tilsvarende 230 mpg.
Transmission

I stedet for en konvensjonell overføring, vil Volt bruke reduksjonsgir til å drive forhjulene.
Utvendig Mål

Volt vil være 177,1 inches lang, 70,4 inches bredt, med en høyde av 56,6 inches, og en akselavstand på 105,7 inches.
Safety

Volt kommer standard med fire hjul blokkeringsfrie bremser, en passasjer og side kollisjonsputer, stabilitetskontroll , og traction kontroll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105422.html

Previous:
Next:

hybrid Cars