Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan lade batteriene til en Honda Civic Hybrid

Siden 2003 har Honda Civic vært en av de få kompakte hybrid biler på markedet . Hybrid biler kombinere en konvensjonell forbrenningsmotor og en elektrisk motor for å oppnå optimal effektivitet og drivstoff motorkraft. I Civic, er forbrenningsmotoren den primære kilde til makt , avhengig av den elektriske motoren for å gi en ekstra boost ved akselerasjon . I motsetning til elektriske biler , gjør Civic Hybrider ikke trenger å være plugget i for å lade den elektriske motoren batterier. I stedet , batteriene lades automatisk når du kjører på veien . Instruksjoner
en

Start forbrenningsmotor og sette Honda Civic inn i " Drive ", og pass på at du har tilstrekkelig blyfri bensin i bensintanken . Akselerere til ønsket hastighet . Den elektriske motoren vil automatisk bistå din akselerasjon etter behov.
2

bremse ved å trykke på bremsen , som vil aktivere regenerative bremsesystem. Hver gang du bremse, tar den elektriske motoren noe av den kinetiske energien fra din bevegelse fremover og bruker den til å lade batteriene.
3

Sett bilen inn i " Cruise" hvis du er ute og reiser lang avstand , og forventer ikke å bremse for en stund . Forbrenningsmotoren er din primære kilde til makt mens du kjører , og i løpet av denne tiden , den elektriske motoren fungerer som en generator , lade batteriene med motorens effekt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105515.html

Previous:
Next:

hybrid Cars