Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvorfor er hybrider så dyre?

Moderne hybridbiler er kjent for sin økt effektivitet. De opererer ved hjelp av to forskjellige typer av energi , og er drevet ved hjelp av bensin og en serie batterier. Selv om de er miljøvennlige , hybrid biler er mye dyrere enn biler med konvensjonelle motorer . Forskning

Ingeniører dedikere mer tid til å produsere energieffektive motorer som kan kjøres fra en annen rekke strømkilder. Behovet for å produsere biler som kan redusere karbon-fotavtrykk kan oppfylles bare gjennom dyre forskning og dette til slutt presser opp prisen på en hybrid modell for forbrukerne .
Komponenter

bilprodusenter fortsetter å finne billigere metoder for å produsere bensindrevne biler , men komponentene på hybridbiler er svært kostbart. Banken batterier på hybridbiler er i stor grad ansvarlig for sin kunstig høy pris , men kostnadene kan balanseres på lengre sikt av økt drivstoffeffektivitet som de tilbyr.
Marketing

Hybrid motorer fortsatt bli markedsført mot den høye enden av automotive salg markedet . Etterspørselen etter en energi - effektive kjøretøy ofte er matchet med krav til luksus , og mange hybridmodeller er bygget med skinnseter, GPS-satellitt -teknologi og dyre musikkanlegg som standard .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105508.html

Previous:
Next:

hybrid Cars