Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Er elektriske biler Tilgjengelig nå?

En lang tid kommer, er levedyktige elbiler fra de store bilprodusentene nå treffer det amerikanske markedet, med mange flere planlagte i de kommende månedene, per april 2011. Banebrytende elektrisk produsenten Tesla er fremhevet sin nye Model S familie sedan, mens Nissan tilbyr for salg et sofistikert helelektriske bilen i sin Leaf modell. Selv om Chevrolet Volt er ikke en ren elektrisk bil - det bærer fortsatt en forbrenningsmotor - evnen til å kjøre i lengre perioder på elektrisk kraft alene garanterer diskusjon. Tesla Model S

California bilprodusenten Tesla har tilbudt sin Tesla Roadster-modellen i flere år. Det er en Lotus Elise-baserte toseters sportsbil i stand til høy ytelse mens du kjører utelukkende på strøm. Roadster er eksklusivt og dyrt, søker noe Tesla å overvinne med sin Model S sedan. The Model S lover en 300-kilometer rekkevidde på en full lading, betydelig juling modeller fra Nissan og Chevrolet.
Nissan Leaf

Nissan Leaf er tidlig på festen av plug-in elbiler sildrende i markedet. Leaf ser ut og driver på samme måte som en hvilken som helst liten kombi modell. Det har ikke en bensinmotor. Nissan rapporterer en driving range på mellom 62 og 138 miles, avhengig av faktorer som hastighet, klimakontroll bruk, og akselerasjon og retardasjon vaner. EPA anslår Leaf rekkevidde på rundt 100 miles.
Chevrolet Volt

Chevrolet Volt lover 35 miles av gass-fri kjøring fra sin Volt plug-in hybrid. Volt er ikke en helt elektrisk bil, men i motsetning til andre aktuelle hybrider på markedet, kan Volt kjøre rent av sine elektriske motorer for lengre perioder av gangen. Chevrolet anslår bilens rekkevidde på 25 til 50 miles, og kostnadene ved å fylle batteriene på rundt $ 1,50 per dag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105537.html

Previous:
Next:

hybrid Cars