Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hybrid Vs bensin biler

Hybrid biler ble populært i USA på slutten av 1990-tallet. I dag utgjør de en betydelig markedssegment og nye modeller ankommer hvert år. Likevel, til tross for fordelene av biler som kjører på en blanding av bensin og elektrisitet, det er andre faktorer å vurdere når du velger mellom en hybrid og en konvensjonell bil. Hvordan Hybrider Arbeid

Hybrid elektriske biler eller hybridbiler, inneholder en elektrisk motor som brukes til å gi strøm til å kjøre bilen under visse omstendigheter. De inneholder også en vanlig bensinmotor som vanligvis er mindre enn de som finnes i gass-drevne biler. Ved å bytte mellom drivstoff kilder, kan en hybrid maksimere drivstoffeffektiviteten mens utvide sitt utvalg eller noe som åpner for økt effekt med kombinasjonen av drivstoff kilder. En batteripakke, sentralt i en hybrid design, lagrer energi som ellers ville være bortkastet og bruker den til å drive bilens elektriske motor og andre elektriske komponenter.
Pris

En av de mest åpenbare ulemper med å eie en hybrid er den høye initielle kostnader, som kan være flere tusen dollar over en tilsvarende bil med en konvensjonell drivlinje. Denne økte kostnaden skyldes prosessen med å utvikle elektriske motorer og batterier, og designe nye biler (eller redesigne gamle) for å tillate for deres bruk. Skatteincentiver er på plass i mange land for å oppmuntre hybrid eierskap, men langsiktig sparing er noen ganger ikke nok kjøpere til å rettferdiggjøre en større initielle investeringer. Som de store bilprodusentene søke å øke lønnsomheten i hybrider de fortsetter å finne nye måter å spare i sine produksjonskostnader og detaljhandel prisene fortsetter å falle.

Varianter av Hybrid Cars

Hybrid biler kommer i flere forskjellige varianter, som hver bruker hybrid elektrisk teknologi på en litt annen måte. Milde hybrider fortsatt stole på sin gass motor, men bruker en elektrisk motor for å lagre energi ved bremsing eller når du kjører nedoverbakke (en prosess som kalles regenerativ bremsing). De kan også bruke elektriske motorer for å stoppe gassen motoren når bilen er stoppet, og starte det raskt når bilen begynner å bevege seg. Såkalte "fulle hybrider" kan kjøre på gass eller elektrisitet alene, og vil bruke noe bensin når batteriet er tilstrekkelig lader og rikelig med kraft blir generert.
Fuel Efficiency
< p> For mange sjåfører, er drivstoffeffektivitet den største grunnen til å kjøpe en hybridbil. Bruker mindre bensin betyr mindre utslipp og en betydelig økonomiske besparelser til sjåføren som bare øker når prisen på gass går opp. Plug-in hybrider som kan lades hjemme ved å være koblet til en stikkontakt, er blant de mest effektive typer og kan være i stand til å kjøre på elektrisitet alene uten behov for deres bensinmotor unntatt under utvidet stasjoner. Andre biler som er mindre effektive, som for eksempel hybrid versjoner av noen populære SUVer, likevel gi betydelige besparelser over sine bensindrevne kolleger.
Bilder Tilleggsvurderinger

En hybrid bilens elektrisk motor gjør all sin kraft tilgjengelig i alle hastigheter. Dette gjør at hybrider å akselerere svært raskt. Når en hybridbil ikke bruker sin bensinmotor, er driften svært rolig, som begge kutter ned på støy og gir en ny utfordring til spørsmål om fotgjengersikkerhet. Hybridbiler også ansette en single-ratio eller kontinuerlig variabel transmisjon, som ikke trenger å bli flyttet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105324.html

Previous:
Next:

hybrid Cars